Ble pappa for fjerde gang

- For en strålende dag, nå må jeg bare late som at jeg kan fotball, sier stjernekokken.

LYKKELIGE: Stjernekokken Jamie Oliver og kona Jools Oliver er lykkelige som aldri før. Nylig kom parets fjerde barn til verden.
LYKKELIGE: Stjernekokken Jamie Oliver og kona Jools Oliver er lykkelige som aldri før. Nylig kom parets fjerde barn til verden. Vis mer
SEHER.NO: I mars ble det kjent at den britiske stjernekokken Jamie Oliver (35) og kona Jools (34), elleve måneder etter at deres tredje datter Petal Blossom Rainbow kom til verden, skulle bli foreldre igjen. Denne gangen håpet Oliver på at det skulle bli en gutt. Det ble det også.

- Det ble en gutt, folkens! Jeg er i sjokk, vi er så glade alle sammen. Mamma var fantastisk og vi er begge veldig, veldig glade. For en strålende dag, nå må jeg bare late som at jeg kan fotball. Alle tips er akseptert, skriver den lykkelige kokken på sin Twitter-profil, ifølge People.

Det nye familiemedlemmet, som Oliver kaller «Buddy», kom til verden 15. september i London. Fra før av har paret døtrene Petal Blossom Rainbow (17 måneder), Daisy Boo Pamela (6) og Poppy Honey Rosie (8).

35 år gamle Oliver annonserte i mars - også det på Twitter - nyheten om at skulle bli pappa.

«Gjett hva... Jeg skal bli pappa igjen!!!» skrev han da, samtidig som han altså ikke har lagt skjul på at det nå var på tide med en ny «mann» i huset. 

- Det ville vært stort med en gutt, siden jeg er i et østrogenfylt hus. Men jeg bryr meg egentlig ikke så lenge barnet er friskt, sa han da kona var gravid med Petal.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no  

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Venter TomKat en ny baby?