Ble pappa for fjerde gang

Men barn nummer fire er likevel en ny opplevelse for Piers Morgan.

BLE FORELDRE: Journalist og TV-vert Piers Morgan har blitt pappa for fjerde gang. Dette er det første barnet til kona hans, den britiske spaltisten Celia Walden. Her er de to avbildet sammen i 2009, det året de forlovet seg.  Foto: Stella Pictures
BLE FORELDRE: Journalist og TV-vert Piers Morgan har blitt pappa for fjerde gang. Dette er det første barnet til kona hans, den britiske spaltisten Celia Walden. Her er de to avbildet sammen i 2009, det året de forlovet seg. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den britiske TV-stjernen Piers Morgan (46), kjent som dommer i «Britain's Got Talent» og «America's Got Talent», har blitt pappa igjen. Det melder DailyMail.

Dette er det fjerde barnet til TV-personligheten, men likevel en slags første for Morgan: Den nyfødte babyen er nemlig 46-åringens første datter. 

Morgan og kona Celia Walden (34) tok imot datteren, som skal få navnet Elise, på Hollywood-stjernenes favorittsykehus Cedars Sinai Hospital i Beverly Hills denne uken. Walden og Morgan forlovet seg under en romantisk tur til Paris i 2009 og giftet seg i fjor sommer.

Morgan har sønnene Stanley, Bertie og Spencer fra sitt første ekteskap med Marion Shalloe. De to skilte seg i 2008 etter nesten 20 år sammen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fraktet til sykehus i all hast 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer