Ronan Keating:

Ble pappa for femte gang

Varslet babystopp i november - nå er sistemann her.

ALLE GODE TING ER FEM?: Den irske artisten Ronan Keating ønsker sitt femte barn velkommen til verden. Her avbildet med kona Storm Keating i februar. Foto: NTB scanpix
ALLE GODE TING ER FEM?: Den irske artisten Ronan Keating ønsker sitt femte barn velkommen til verden. Her avbildet med kona Storm Keating i februar. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I november kunne den irske artisten Ronan Keating (43), blant annet kjent fra bandet Boyzone, meddele at kona, Storm Keating (38), gikk gravid med parets andre barn. For to og et halvt år siden ble ekteparet foreldre til sønnen Cooper.

Fire måneder senere har parets andre barn kommet til verden, noe 43-åringen stolt meddeler på sin Instagram-profil.

Dette er altså Ronan og Storms andre barn sammen, men det er faktisk artistens femte. Han har nemlig barna Missy (19), Jack (21) og Ali (14) fra sitt tidligere ekteskap med Yvonne Connolly (46) - og kan dermed smykke seg med tittelen «fembarnsfar».

Avslører babynavnet

Søndag delte Ronan et bilde av seg selv sammen med kona og deres nyfødte barn - en datter - på Instagram. På bildet smiler foreldrene til kameraet, mens Storm holder barnet i armene sine.

I bildeteksten forteller popstjernen at femtemann kom til på fredag. Han kan også avsløre at de har gitt datteren navnet Coco Knox Keating.

- Sprer glede i denne tiden ved å annonsere den trygge fødselen av vår lille jente Coco Knox Keating. Kom til under rolige omstendigheter 27/3/20. Mamma og pappa rocker, har artisten skrevet til bildet.

I kommentarfeltet renner det inn med gratulasjoner fra både kjente og ukjente, der flere påpeker at Storm ser fantastisk ut til å nylig ha født et barn.

- Storm ser fantastisk ut! Jeg så ikke slik ut etter fødselen, har en kommentert.

- Okei du må fjerne dette bildet av kona di. Ikke normalt å se så bra ut dagen etterpå, skriver en annen.

- Nok barn

Det var da Boyzone-stjernen gjestet radioprogrammet «Magic Radio Breakfast» i november at han kunne avsløre at kona nok en gang var gravid.

- Vi er gravide. Vi skal ha barn. Eller det er jo Storm som er gravid, men noen ganger når jeg våkner om morgenen, så føles det som om det er meg, fleipet han, ifølge The Sun.

GRAVID: Modellen Belle Lucia får hets i kommentarfeltet på Instagram etter at hun la ut et bikinibilde av seg selv, 6 måneder på vei i graviditeten. Vis mer

Samtidig kunne han også meddele at det holder med fem barn.

- Vi er veldig spente, men nå tror jeg det er nok barn, skal han ha sagt.

Nyheten ble også delt på Instagram, med et bilde av kona som holdt på gravidmagen sin, mens parets toåring kysset magen.

View this post on Instagram

Another little Keating on the way ♥️

A post shared by Ronan Keating (@rokeating) on

- Enda en liten Keating på vei, skrev stjernen til bildet.

Utroskapsskandale

Det var i 2015 at Ronan giftet seg med Storm. Paret skal ha blitt viet utendørs, med utsikt over den skotske kysten, ifølge Hello Magazine. Siden den gang har de altså fått to barn sammen.

Det har imidlertid ikke bare vært solskinn i irens privatliv.

Hans tidligere ekteskap tok nemlig slutt etter at det ble avslørt at han hadde vært utro mot sin daværende kone, Yvonne. Han skal ha hatt en syv måneder lang affære med danseren Francine Cornell, noe han i ettertid gikk ut og snakket om.

- Ingen starter et forhold og får barn og tenker at det ikke vil vare. Jeg ser på meg selv som en taper, fortalte han til the Sun i 2010.

Fire år senere var tonen derimot annerledes, da 43-åringen tok til Facebook for å legge kortene på bordet. Da kunne han fortelle at han ikke angret på at ekteskapet tok slutt, da det var det han ønsket. Han nektet også for å ha all skyld i at ekteskapet endte.

- Jeg har holdt munn og tatt all skylden for å skåne mine barn og ekskona mi, men nå er det nok. Etter seks år er grensen min nådd, skrev han, blant annet.

LES OGSÅ: - Arv er ganske usmakelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer