BLE PAPPA:
Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) er blitt far for annen gang. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
BLE PAPPA: Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) er blitt far for annen gang. Foto: Audun Braastad / NTB scanpixVis mer

Torbjørn Røe Isaksen:

Ble pappa for annen gang

Kunnskapsministeren og kona fikk en liten gutt.

SEOGHØR.NO: Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (38) og kona Henriette Ringnes er blitt foreldre for annen gang.

De to har fått en liten sønn. Det bekrefter seniorrådgiver i Kunnskapsdepartementet, Åsmund Eide, overfor Seoghør.no lørdag ettermiddag.

- Alt er vel med hele familien, opplyser Eide.

Utålmodig

Tidligere denne uka skrev Røe Isaksen, som er spaltist i Morgenbladet, en kommentarartikkel med tittelen «Advent er ventetid. Jeg venter på at en liten gutt skal komme til verden».

Der røpet han at termin var onsdag 7. desember, og skrev personlig om det å kombinere rollen som statsråd med rollen far:

TOBARNSFORELDRE: Torbjørn Røe Isaksen og kona Henriette Ringnes avbildet på Stortingets avslutningsfest på Akerhus Slott i Oslo i 2013. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
TOBARNSFORELDRE: Torbjørn Røe Isaksen og kona Henriette Ringnes avbildet på Stortingets avslutningsfest på Akerhus Slott i Oslo i 2013. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer

«Min konstitusjonelle rolle bidrar med absolutt ingenting idet vannet går. Den spiller ingen rolle overhodet på sykehuset, og den lille guttebabyen som skal ha mat, vugging, varme og bleieskift gir blanke f… i om faren er statsråd i regjeringen til Erna Solberg. Han vil trolig ikke engang bry seg om at det borgerlige budsjettforliket kom i havn etter en mindre enn idyllisk politisk høst».

På sin offentlige Facebook-profil gav kunnskapsministeren uttrykk for at han var utålmodig i forkant av fødselen:

«Advent er ventetid og jeg venter på en liten gutt. Termin var på onsdag. Tiden går så sakte!» skrev han i et innlegg fredag, der han linket til Morgenbladet-artikkelen.

Fra før av har kunnskapsministeren og kona datteren Karla (2) sammen, som ble født i slutten av juni 2014.