Torbjørn Røe Isaksen:

Ble pappa for annen gang

Kunnskapsministeren og kona fikk en liten gutt.

BLE PAPPA:
Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) er blitt far for annen gang. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
BLE PAPPA: Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) er blitt far for annen gang. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer
Publisert

SEOGHØR.NO: Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (38) og kona Henriette Ringnes er blitt foreldre for annen gang.

De to har fått en liten sønn. Det bekrefter seniorrådgiver i Kunnskapsdepartementet, Åsmund Eide, overfor Seoghør.no lørdag ettermiddag.

- Alt er vel med hele familien, opplyser Eide.

Utålmodig

Tidligere denne uka skrev Røe Isaksen, som er spaltist i Morgenbladet, en kommentarartikkel med tittelen «Advent er ventetid. Jeg venter på at en liten gutt skal komme til verden».

Der røpet han at termin var onsdag 7. desember, og skrev personlig om det å kombinere rollen som statsråd med rollen far:

«Min konstitusjonelle rolle bidrar med absolutt ingenting idet vannet går. Den spiller ingen rolle overhodet på sykehuset, og den lille guttebabyen som skal ha mat, vugging, varme og bleieskift gir blanke f… i om faren er statsråd i regjeringen til Erna Solberg. Han vil trolig ikke engang bry seg om at det borgerlige budsjettforliket kom i havn etter en mindre enn idyllisk politisk høst».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer