Alejandro Fuentes:

Ble pappa for andre gang

Artisten har fått en sønn, og har dermed blitt tobarnsfar.

BABY: Alejandro Fuentes har blitt pappa for andre gang. Det avslører han selv på Instagram. Foto: Morten Eik / Se og Hør
BABY: Alejandro Fuentes har blitt pappa for andre gang. Det avslører han selv på Instagram. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artisten Alejandro Fuentes (32) har blitt pappa. Den hyggelige nyheten deler han på sin egen Instagram-konto søndag kveld.

«Leo. 04.07.20» skriver Fuentes, til et bilde av den nyfødte sønnen.

View this post on Instagram

Leo 💙 04.07.20.

A post shared by Alejandro Fuentes 🎙 (@alejandrofuentesofficial) on

Det var i desember i fjor at 32-åringen kunne røpe at han skulle bli pappa. Det gjorde han også den gang i et innlegg på Instagram, hvor Fuentes, kona og sønnen viste fram et ultralydbilde.

«Christina Fuentes, Max og jeg er kjempeglade for å kunne dele denne fine nyheten! Den lille krabaten forventes juli 2020! Helt ærlig, hvor mange av dere så dette komme? Jeg gleder meg til enda mer liv og leven i hus. Vi kan ikke vente med å møte vår baby», var blant det han skrev 2. juledag i fjor.

Dette er sangstjernens andre barn sammen med kona Christina Fuentes. Fra tidligere har han sønnen Max, som ble født i 2016.

- Brutal overgang

Fuentes har aldri lagt skjul på at han er svært stolt over sønnen, og da Dagbladet møtte artisten i 2018 innrømmet han at overgangen fra artist til far var brutal.

- Livet som superstjerne og over til superpappa var en ganske brutal overgang, men jeg har min kone som støtter meg veldig og sier: «Det er din tur til å skifte bleie nå», fortalte han, og påpekte at det ikke nytter å bruke «stjernekortet» overfor kona når det kommer til bleieskift.

View this post on Instagram

My little man❤️

A post shared by Alejandro Fuentes 🎙 (@alejandrofuentesofficial) on

Ekteparet Fuentes giftet seg i Kristiansand domkirke sommeren 2014, etter å ha vært et par i hele syv år.

Alejandro Fuentes intervjues i forbindelse med deltakelsen som dommer i "Idol junior" og som "MOT-ambassadør". MOT-ambassadør-ansvarlig Ingrid Ness Rolland intervjues også. Vis mer

Til Se og Hør sa han kort tid etter bryllupet at han elsket den nye ektemann-tilværelsen, og at han så fram til å stifte egen familie en gang i framtida.

- Livet som nygift er veldig bra! Det er veldig befriende å være gift. Det er deilig å ha tatt valget om å gifte meg. Å få etablert meg, og kunne ha tanker om etablere familie snart og gjøre den greia der. Det gleder jeg meg veldig til.

LES OGSÅ: - Endelig kom gutten vår til verden

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer