Alejandro Fuentes:

Ble pappa for andre gang

Artisten har fått en sønn, og har dermed blitt tobarnsfar.

BABY: Alejandro Fuentes har blitt pappa for andre gang. Det avslører han selv på Instagram. Foto: Morten Eik / Se og Hør
BABY: Alejandro Fuentes har blitt pappa for andre gang. Det avslører han selv på Instagram. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artisten Alejandro Fuentes (32) har blitt pappa. Den hyggelige nyheten deler han på sin egen Instagram-konto søndag kveld.

«Leo. 04.07.20» skriver Fuentes, til et bilde av den nyfødte sønnen.

View this post on Instagram

Leo 💙 04.07.20.

A post shared by Alejandro Fuentes 🎙 (@alejandrofuentesofficial) on

Det var i desember i fjor at 32-åringen kunne røpe at han skulle bli pappa. Det gjorde han også den gang i et innlegg på Instagram, hvor Fuentes, kona og sønnen viste fram et ultralydbilde.

«Christina Fuentes, Max og jeg er kjempeglade for å kunne dele denne fine nyheten! Den lille krabaten forventes juli 2020! Helt ærlig, hvor mange av dere så dette komme? Jeg gleder meg til enda mer liv og leven i hus. Vi kan ikke vente med å møte vår baby», var blant det han skrev 2. juledag i fjor.

Dette er sangstjernens andre barn sammen med kona Christina Fuentes. Fra tidligere har han sønnen Max, som ble født i 2016.

- Brutal overgang

Fuentes har aldri lagt skjul på at han er svært stolt over sønnen, og da Dagbladet møtte artisten i 2018 innrømmet han at overgangen fra artist til far var brutal.

- Livet som superstjerne og over til superpappa var en ganske brutal overgang, men jeg har min kone som støtter meg veldig og sier: «Det er din tur til å skifte bleie nå», fortalte han, og påpekte at det ikke nytter å bruke «stjernekortet» overfor kona når det kommer til bleieskift.

View this post on Instagram

My little man❤️

A post shared by Alejandro Fuentes 🎙 (@alejandrofuentesofficial) on

Ekteparet Fuentes giftet seg i Kristiansand domkirke sommeren 2014, etter å ha vært et par i hele syv år.

Alejandro Fuentes intervjues i forbindelse med deltakelsen som dommer i "Idol junior" og som "MOT-ambassadør". MOT-ambassadør-ansvarlig Ingrid Ness Rolland intervjues også. Vis mer

Til Se og Hør sa han kort tid etter bryllupet at han elsket den nye ektemann-tilværelsen, og at han så fram til å stifte egen familie en gang i framtida.

- Livet som nygift er veldig bra! Det er veldig befriende å være gift. Det er deilig å ha tatt valget om å gifte meg. Å få etablert meg, og kunne ha tanker om etablere familie snart og gjøre den greia der. Det gleder jeg meg veldig til.

LES OGSÅ: - Endelig kom gutten vår til verden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer