TOBARNSFAR: Det er travle tider for Hollywood-stjernen på hjemmebane. Foto: NTB Scanpix.
TOBARNSFAR: Det er travle tider for Hollywood-stjernen på hjemmebane. Foto: NTB Scanpix.Vis mer

Peter Dinklage:

- Ble pappa for andre gang

Den lille babyen skal ha kommet til verden allerede forrige måned.

(Se og hør): I vår begynte ryktene å svirre om at «Game of Thrones»-stjernen Peter Dinklage (48) og kona Erica Schmidt (42) ventet sitt andre barn sammen.

Under premieren av Ericas stykke «All the Fines Boys», i New York i mars, viste nemlig Schmidt frem en liten kul på magen da hun stilte på den røde løperen.

Flere av skuespillerne plasserte også smilende hendene sine på magen hennes mens fotografene knipset bilder, og popduoen Nate and Alex Wolff postet dette bildet med følgende tekst på sin Instagram-profil etterpå:

«Vi elsker Erica og vi elsker babyen hennes!»

We love Erica and we love her baby! #allthefineboys

A post shared by Nat & Alex Wolff (@natandalex) on

Nå skal ventetiden være over.

Ifølge Us Weekly skal nemlig Dinklage og Schmidt ha ønsket sitt andre barn velkommen til verden allerede sist måned.

- Det svært private paret har ikke offisielt bekreftet graviditeten, men de ble observert med sin nyfødte baby på en konsert i september, skriver nettstedet fredag.

Fra før av har duoen, som giftet seg i hemmelighet i Las Vegas i 2005, datteren Zelig (5).

Saken fortsetter under bildet.

TRE HAR BLITT FIRE: Her er Peter Dinklage på spasertur i New York med kona, datteren og hunden sommeren 2015. Foto: NTB Scanpix.
TRE HAR BLITT FIRE: Her er Peter Dinklage på spasertur i New York med kona, datteren og hunden sommeren 2015. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Ble mobbet

Men selv om «Game of Thrones»-stjernen i dag har et lykkelig familieliv og en suksessfull karriere, så har ikke livet alltid livet vært like enkelt for ham.

Da 135 cm høye Dinklage gikk på skole i New Jersey ble han nemlig mobbet. På et tidspunkt planla han også å ta sitt eget liv.

- Jeg hadde ikke mange venner. Jeg husker at jeg en gang snakket med bestevennen min, og vi kom opp med ideen om at vi skulle henge oss fra klokketårnet. Det ville gi mobberne en lærepenge, har han uttalt.

Dinklage er i dag et stort navn i Hollywood, og bryr seg ikke lenger bryr om stirrende blikk.

- Som tenåring førte høyden min til at jeg ble bitter og sint. Men etter hvert som du blir eldre, skjønner du at du må ha humor. Du skjønner at det er ikke ditt problem, det er de andre sitt problem, sa han til MSNBC i 2003.

VERDENSKJENT: Peter Dinklage har gjort suksess i rollen som adelsmannen Tyrion Lannister i dramaserien «Game of Thrones». Her med hovedrolleinnehaveren Kit Harington i rollen som Jon Snow. Foto: NTB Scanpix
VERDENSKJENT: Peter Dinklage har gjort suksess i rollen som adelsmannen Tyrion Lannister i dramaserien «Game of Thrones». Her med hovedrolleinnehaveren Kit Harington i rollen som Jon Snow. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: NRK-Line: - Jeg har på onani-alarm