Ble pappa for andre gang

Den norske skistjernen Eldar Rønning jubler av babylykke.

GULL PÅ HJEMMEBANE: Skiløperen Eldar Rønning kan glede seg over å ha blitt pappa for andre gang, etter at kona Laila Selbæk fødte en gutt mandag. Foto: Stian Lysberg Solum /NTB scanpix
GULL PÅ HJEMMEBANE: Skiløperen Eldar Rønning kan glede seg over å ha blitt pappa for andre gang, etter at kona Laila Selbæk fødte en gutt mandag. Foto: Stian Lysberg Solum /NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det norske langrennsesset Eldar Rønning (29) kan glede seg over en ny triumf på hjemmebane, etter at han mandag ble pappa for andre gang.

Rønning og hans kone Laila Selbæk har ifølge Adressa.no blitt stolte foreldre til en liten gutt, som foreløpig ikke har fått noe navn. Fra før har paret datteren Elinor.

- Martin kom til verden i formiddag. 4015 gram og 50 centimeter. Alt står bra til med mor og barn og pappa er veldig stolt, skriver Rønning i en sms til nettstedet.


Rønning var blant annet på stafettlaget som tok gull under ski-VM i Oslo i 2010.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De har adoptert en ny baby

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer