Ble pappa for andre gang

- Jeg er glad for å kunne være med på fødselen i en periode jeg normalt skulle ha vært i Tour de France, sier Thor Hushovd.

TOBARNSFAR: Natt til fredag ble Thor Hushovd far for andre gang. Han har datteren Isabel sammen med konen Susanne.  Foto: SCANPIX
TOBARNSFAR: Natt til fredag ble Thor Hushovd far for andre gang. Han har datteren Isabel sammen med konen Susanne. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I juni ble det kjent at Norges største sykkelstjerne Thor Hushovd (34) dropper Tour de France for å være tilstede for konen Susanne (35) som var gravid med parets andre barn.

Natt til fredag kom lille Niklas til verden på Hospital Princesse Grace. Han veier ifølge nettstedet Procycling 3730 gram og er 51 centimeter lang.

- Vi er veldig stolte av vår skjønne lille gutt, sier paret til Procycling.


- Jeg er glad for å kunne være med på fødselen i en periode jeg normalt skulle ha vært i Tour de France, legger han til.


Thor og Susanne har fra før datteren Isabel (3) og de har flere ganger uttalt at de ønsker at hun skal få en søster eller bror.

Den lille familien er bosatt i Monaco, men som proffsyklist er Thor mye på reise. I fjor høst signerte han kontrakt med det amerikanske storlaget BMC Racing Team, men Susanne er vant til å ta seg av oppgavene på hjemmebane.
  


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Trøster seg med konas fødsel 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer