<strong>BLE FORELDRE FOR ANDRE GANG:</strong> Lasse Kjus, som er en av Norges største alpintstjerner gjennom tidene, kunne tirsdag feire at han og samboeren Marianne Berner (bildet) har fått sitt andre barn sammen. Foto: SCANPIX
BLE FORELDRE FOR ANDRE GANG: Lasse Kjus, som er en av Norges største alpintstjerner gjennom tidene, kunne tirsdag feire at han og samboeren Marianne Berner (bildet) har fått sitt andre barn sammen. Foto: SCANPIX Vis mer

Ble pappa for andre gang

- Vi kom trygt i mål, jubler alpint-stjernen Lasse Kjus.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tirsdag kunne en av Norges største alpintstjerner gjennom tidene, Lasse Kjus (42), juble for et nytt gull på hjemmebane.

Lasse og samboeren bekrefter til Seoghør.no at de har blitt foreldre til en liten jente, som foreløpig ikke har fått noe navn.

- Vi kom trygt i mål. Alt står supert til med mor og datter. Prinsessen veide 3400 gram og var 50 cm lang da hun ble født, sier den stolte pappaen fra sykehuset.

Den lille jenta er parets andre barn.

LES OGSÅ: Kjøpte hus til 15,8 millioner

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer