Nick Carter:

Ble pappa etter familiedramaet

Nick Carter ønsker sitt andre barn velkommen etter spontanaborten i fjor høst.

FORELDRE: Nick Carter og kona Lauren Kitt ble foreldre til en liten jente, etter å ha mistet et ufødt barn i fjor høst. Foto: NTB Scanpix
FORELDRE: Nick Carter og kona Lauren Kitt ble foreldre til en liten jente, etter å ha mistet et ufødt barn i fjor høst. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I fjor høst delte en sorgtung Nick Carter (39) den triste nyheten om at han og kona hadde hatt en spontanabort tre måneder inn i svangerskapet. I mai smilte lykken igjen da Backstreet Boys-medlemmet kunne meddele at de ventet barn på nytt.

- Tusen takk Gud for at du har gitt oss den største gaven vi kunne bedt om, skrev han på Instagram.

- Hun kom tilbake

Torsdag denne uken kunngjorde 39-åringen på Twitter at han nå har blitt pappa for andre gang, et år etter spontanaborten. Ifølge Nick ble jenta født 2. oktober og tobarnspappaen beskriver den nyfødte som den vakreste gaven en mor og en far kunne bedt om.

- Vi er overlykkelige over å kunne fortelle at vi ønsket denne friske, vakre baby-jenta velkommen til familien vår. Hun kom tilbake til oss. Gud er ekte!! skriver han videre.

Fra før av har Nick og kona Lauren Kitt (36) sønnen Odin Reign Carter (3). Under svangerskapet av sitt første barn var Lauren åpen om at utfordringene var mange, og har tidligere innrømmet at hun ikke var sikker på at det skulle gå.

SE TV: På Instagram avslørte Shay Mitchell at hun er gravid. I denne elleville videoen røper hun kjønnet på babyen. Video: @shaymitchell Vis mer

Hun spontanaborterte nemlig to ganger før hun fikk sønnen. På grunn av dette skapte det usikkerhet om hun noensinne skulle få møte gutten i magen.

- Jeg turte ikke å knytte meg til babyen før jeg var kommet til andre trimester, fordi jeg ikke var sikker på hva som ville skje, har hun uttalt, ifølge Contact Music.

Truet med å drepe Lauren

Familiens babylykke kommer i kjølvannet av en temmelig voldsom familiekrangel mellom Nick og lillebror Aaron Carter (31). I midten av september hevdet nemlig Nick at Aaron skal ha truet hans da gravide kone på livet.

I et innlegg på Twitter avslørte Nick at han og søsteren Angel Carter (31) har gått sammen for å få et besøksforbud mot Aaron. Bakgrunnen for besøksforbudet skal ifølge Nick handle om den truende oppførselen til broren.

- I lys av Aarons stadig mer alarmerende oppførsel, og hans nylige tilståelse om at han har tanker og intensjoner om å drepe min gravide kone og ufødte barn, hadde vi ikke noe annet valg enn å gjennomføre alle mulige tiltak for å beskytte oss selv og vår familie, skrev Nick i Twitter-innlegget.

Videre skrev Backstreet Boys-stjernen at han og søsteren elsker Aaron, og at de håper at han får den behandlingen han trenger før han skader seg selv eller noen andre rundt seg.

- Vi er ferdige

Det tok imidlertid ikke lang tid før lillebror Aaron var ute på Twitter med en kommentar til Nick.

- Broren min tok akkurat ut et besøksforbud mot meg, og jeg ble akkurat stevnet, lol, skrev han i innlegget, før han fulgte opp med enda et innlegg rettet mot broren:

- Ha et fint liv. Vi er ferdige, Nick, avsluttet Aaron.

Natt til torsdag norsk tid, omtrent samtidig som Nick Carter kunngjorde familieforøkelsen, valgte imidlertid Aaron å strekke ut en hånd til storebroren, melder Entertainment Tonight.

- Jeg er blitt veldig såret av at storebroren min ikke har gjort en innsats for å være en del av livet mitt på lenge. Derfor langet jeg ut og sa noen sårende ting jeg ikke mente å si. Jeg elsker broren min. Jeg elsker familien min, og alt jeg ønsker er fred og kjærlighet for alle, skriver Aaron på Twitter.

Stod frem på TV

Krangelen med storebroren er ikke det eneste som har skapt storm rundt 31-åringen den siste tiden. I august fikk han innvilget et besøksforbud mot eksen Lina Valentina (29), da han hevdet at hun har truet med å knivstikke ham.

Ifølge Us Weekly avslørte Aaron også nylig at han har blitt diagnostisert med bipolar lidelse i tillegg til andre psykiske lidelser. Det gjorde han i en episode av «The Doctors» i september.

BRØDRE: Nick Carter og lillebror Aaron Carter har begge vært i rampelyset siden de var unge. Foto: NTB Scanpix
BRØDRE: Nick Carter og lillebror Aaron Carter har begge vært i rampelyset siden de var unge. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Den offisielle diagnosen er at jeg lider av flere personlighetsforstyrrelser, schizofreni, akutt angst og manisk depresjon, uttalte Aaron i tv-programmet, og ramset opp en rekke medisiner som han har fått foreskrevet.

Da episoden kom ut, uttalte artisten seg til TMZ og hevdet at episoden ble redigert. Videre påsto han å være mentalt stabil, og benektet at han hadde noen mentale helseproblemer. Ifølge Us Weekly skal produsentene bak tv-programmet «The Doctors» ha fortalt til TMZ at episoden ikke ble redigert slik Aaron hevdet.

LES OGSÅ: Avslører babynyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer