Herbert Nordrum:

Ble pappa:
- Sovet i to timer

«Verdens verste menneske»-stjerne Herbert Nordrum og artist Emilie Nicolas har blitt foreldre.

FORELDRE: Skuespiller Herbert Nordrum og musiker Emilie Nicolas har fått barn. Video: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den norske filmen «Verdens verste menneske» har vært på alles lepper den siste tida. Blant annet har skuespiller Renate Reinsve (33) fått massiv oppmerksomhet etter filmfestivalen i Cannes hvor hun mottok den gjeve prisen for beste kvinnelige skuespiller for sin portrettering av hovedrollen.

Det er den første gangen en norsk film vinner en pris under den viktigste filmfestivalen i verden, uttalte filmanmelder og kommentator Inger Merete Hobbelstad til Dagbladet. Tidligere denne uken ble det også kjent at «Verdens verste menneske» er valgt ut til å representere Norge under Oscar-utdelingen i Hollywood i mars neste år.

HISTORISK: Lørdag kveld ble skuespiller Renate Reinsve historisk under filmfestivalen i Cannes. Dagbladets filmanmelder Inger Merete Hobbelstad mener dette er viktig for norsk film. VIDEO: Canal + Vis mer

- Sovet i to timer

Nå er det imidlertid en av de andre skuespillerne som kan komme med tidenes gladnyhet. Fredag er Herbert Nordrum (34), som spiller Reinsves karakters nye flamme i filmen, gjest hos «Lindmo» på NRK.

Der avslører 34-åringen at han og samboeren, artist Emilie Nicolas (33), har blitt foreldre.

- Jeg har sovet i to timer, men det er helt fantastisk, sier han ved spørsmål om tilstandsrapport fra pappaboblen.

Fra scenen røper han at det er åtte dager siden den lille babyen kom til verden, og at det er en liten jente de har blitt foreldre til. Og han er tydelig stolt av datteren:

FREMTIDEN: Henrik Borg og Lisa Anckarman har planene klare både når det gjelder bryllup og barn. Video: Rød Løper / Kine Falch. Reporter: Celina Morken Vis mer

- Jeg gikk rundt på Ullevål og så på alle de andre babyene, og tenkte bare sånn 'min baby er så sykt mye penere enn alle', spøker Nordrum, og legger til at han er helt frelst.

«Verdens verste menneske»: Herbert Nordrum (t.v.) sammen Anders Danielsen Lie og Renate Reinsve under filmfestivalen i Cannes. Foto: Jp Pariente / Laurent Vu / Shutterstock / NTB
«Verdens verste menneske»: Herbert Nordrum (t.v.) sammen Anders Danielsen Lie og Renate Reinsve under filmfestivalen i Cannes. Foto: Jp Pariente / Laurent Vu / Shutterstock / NTB Vis mer

Med i studio er også komiker Terje Sporsem (45) og artist Åge Aleksandersen (72). Begge to er både fedre og bestefedre, og kan skrive under på at å få barn er stor stas. I alle fall når det er første gang.

For Nordrum sin del virker det som han ikke får nok av den lille jenta si:

-Jeg har tatt så sykt mange bilder, og alle er helt like, gliser den nybakte pappaen, og legger til at han absolutt ikke er fremmed for å sende bildene rundt til kjente og kjære.

LES OGSÅ: - De kommer til å få barn sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer