- Ble overrasket over ryktene

Hanne Sørvaag var ikke forberedt på spekulasjonene rundt henne og venninnen Vibeke Skofterud.

RYKTER: I fjor oppstod det rykter om at Vibeke Skofterud og Hanne Sørvaag hadde funnet tonen. Begge gikk ut og avkreftet ryktene. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
RYKTER: I fjor oppstod det rykter om at Vibeke Skofterud og Hanne Sørvaag hadde funnet tonen. Begge gikk ut og avkreftet ryktene. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
PÅVIRKET AV RYKTER: Sørvaag innrømmer at hun lar seg påvirke av rykter, men også at hun har blitt flinkere til å takle det. Foto: FameFlynet Norway
PÅVIRKET AV RYKTER: Sørvaag innrømmer at hun lar seg påvirke av rykter, men også at hun har blitt flinkere til å takle det. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

SEOGHØR.NO: Den populære artisten Hanne Sørvaag (34) er for tiden aktuell med den nye singelen «Rain Checks», en sang som handler om kjærlighet.

Privat ble Sørvaag i fjor offer for kjærlighetsrykter, da det hevdet at hun hadde funnet tonen med skiløperen Vibeke Skofterud (34).

I et intervju med Dagbladet Pluss sier Sørvaag at ryktene kom overraskende på henne.

- Jeg var rett og slett litt overrasket, og tenkte bare «jøss»! Hvis det hadde vært tilfellet, så hadde det helt klart vært mat for Mons. Det var nesten så jeg begynte å tenke at jeg bare måtte bli sammen med noen, slik at jeg i alle fall har noe å skilte med.

Begge to gikk ut og avkreftet ryktene kort tid etter at de oppstod.

Tirsdag bekreftet også Skofterud til VG at hun har blitt kjæreste med Silje Aahlberg Øyan (31).

Det var derimot ikke første gangen Sørvaag fikk høre usannheter om seg selv. Til avisen sier hun at hun lar seg påvirke av hva folk synes om henne.

- Jeg må si at jeg er blitt påvirket av rykter. Jeg har egentlig alltid brydd meg litt for mye om hva folk synes. Jeg har øvd meg på å la meg påvirke mindre. I denne bransjen må man lære seg å drite litt i hva folk synes. Det er vanskelig, men jeg er blitt bedre på å takle det.

Før nyttår uttalte artisten at hun ønsker seg kjæreste i løpet av 2014.

- Jeg vil at det skal dukke opp en fin fyr til meg i 2014. Han har brukt altfor lang tid på å dukke opp, så jeg synes virkelig det er på tide, sa hun til avisen.

LES OGSÅ: - Ønsker seg kjæreste i 2014

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer