Scarlett Johansson:

Ble overrasket over frieriet

Scarlett Johansson åpner seg om tankene rundt forlovelsen.

PLANLEGGER BRYLLUP: Scarlett Johansson og Colin Jost gleder seg til å bli mann og kone. Foto: NTB Scanpix
PLANLEGGER BRYLLUP: Scarlett Johansson og Colin Jost gleder seg til å bli mann og kone. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For fem måneder siden kom den hyggelige nyheten om at Scarlett Johansson (34) hadde forlovet seg med «Saturday Night Live»-stjernen Colin Jost (37).

Romanseryktene mellom duoen begynte å svirre for første gang i mai 2017, fire måneder etter at Scarlett avslørte at hun skulle skilles fra Romain Dauriac (36). Da ble duoen nemlig observert kyssende i New York.

I mai i år fridde Jost til filmstjernen, men ettersom Johansson er kjent for å verne godt om privatlivet sitt var det få detaljer rundt frieriet som ble kjent.

Nå letter derimot den flotte skuespilleren på følelsene rundt det hele. Torsdag gjestet nemlig 34-åringen tv-showet til Ellen DeGeneres (61), og her avslørte hun at Josts frieri var «helt perfekt» og i ekte «James Bond-stil», ifølge People.

- Det var overraskende, innrømmer hun om frieriet.

- Han er veldig sjarmerende, omtenksom og romantisk. Men ja, jeg ble overrasket. Selv om man på en måte har sett for seg hvordan øyeblikket vil bli, så er det fremdeles vakkert.

Rørt

Da Scarlett deltok under Comic-Con i San Diego i juli viste hun frem sin 11-karat forlovelsesring, og selv om skuespilleren har vært gift to ganger tidligere, ble hun svært rørt over frieriet.

- Det var et veldig personlig og spesielt øyeblikk. Når noen forteller deg at de ønsker å tilbringe resten av livet sammen med deg, så er det en kjærlig og spesiell opplevelse, deler hun videre, ifølge nettstedet.

SPESIELT: Scarlett sammen med forloveden Colin. Hun forteller at frieriet var svært personlig og spesielt. Foto: NTB Scanpix
SPESIELT: Scarlett sammen med forloveden Colin. Hun forteller at frieriet var svært personlig og spesielt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tidligere denne uken åpnet Johansson seg også opp om forholdet til Jost.

- Jeg er i et veldig lykkelig og fullverdig forhold, skrøt hun til Extra.

Mens dette blir komikerens første ekteskap, så har Scarlett altså vært gift to ganger tidligere. Fra 2008 til 2011 med Hollywood-stjernen Ryan Reynolds (42), og fra 2014 til 2017 med franskmannen Romain Dauriac. Med sistnevnte har hun datteren Rose (5).

Brie Larson og Scarlett Johansson besøker The Ellen Show og får se hvor intense fans kan være. Vis mer

Derfor skilte hun seg

I et intervju med Playboy for to år siden, avslørte Johansson hvorfor hun skilte seg fra Dauriac.

- Ekteskapet er en romantisk og vakker idé som det er fint å være en del av. Men jeg tror ikke vi mennesker er skapt for å være monogame. Nå blir jeg vel halshogd, spøkte hun, og fortsatte:

- Et ekteskap krever mye av deg. Veldig mye. Det faktum at så mange - eller alle - må jobbe så iherdig for å få det til å fungere, beviser at monogami ikke er en naturlig ting.

Johansson understreket at hun på ingen måte var ute etter å krenke ekteskapet.

- Jeg tror likevel det strider mot et par menneskelige instinkter, la hun til.

Kort tid etter skilsmissen for to år siden forelsket hun seg altså i komikeren Jost. I mai fortalte en kilde til People at duoen bondet fordi de har samme form for humor.

- Scarlett liker Colins sarkasme og vittigheter. De deler gleden over skarp og direkte humor, gjerne hvor ting går galt. De har mye til felles, hevet kilden.

SPILLER INN SCENER: Stjerneskuespiller Scarlett Johansson ble sett gå inn og ut av en Joker-butikk på Sæbø i Ørsta onsdag. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

LES OGSÅ: - Ikke mange har spurt om jeg har det bra

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer