GIFTER SEG: Sara Gilbert har forlovet seg med musikeren Linda Perry, kjent som den tidligere frontfiguren i rockegruppa «4 Non Blondes». Foto: FAME FLYNET
GIFTER SEG: Sara Gilbert har forlovet seg med musikeren Linda Perry, kjent som den tidligere frontfiguren i rockegruppa «4 Non Blondes». Foto: FAME FLYNET Vis mer

Ble overrasket med romantisk frieri

- Det er det mest fantastiske frieriet noensinne, avslører TV-stjernen Sara Gilbert.

Publisert
SEOGHØR.NO: Etter halvannet år som kjærester skal talkshow-verten Sara Gilbert (38) og låtskriveren Linda Perry (47) gifte seg.

Gilbert avslørte den hyggelige nyheten på sitt eget TV-program «The Talk» mandag, og delte gledelig hvordan Perry fridde til henne for rundt en uke siden, ifølge People.com.

Paret var på piknik i en park og satt og hørte på en musiker som spilte da overraskelsene begynte å skje.

- Jeg satt og lyttet til musikken og dagdrømte om at hvis jeg noen gang skulle fri til Linda, så ville dette være den perfekte måten å gjøre det på. Plutselig dro menneskene rundt oss frem instrumenter fra under teppene deres og kom gående mot oss mens de spilte «Love Song», fortalte Gilbert til publikum.

The Cure låta har alltid vært «deres sang» og 38-åringen beskrev hendelsen som magisk og fantastisk.

- Deretter dro Linda frem flere t-skjorter fra sekken sin og tok en etter en på seg. På den første sto det «Vil», på neste sto det «du», og så sto det «gifte deg med meg?». Det var det mest fantastiske frieriet noensinne, strålte Gilbert til en tårevåt sal.

Før Gilbert og Perry ble et par i 2011, var Sara sammen med TV-produsenten Allison Adler (45) i ti år. Fra dette forholdet har hun barna Levi (8) og Sawyer (5).


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer