Meghan Markle før bryllupet:

Ble overrasket med hemmelig «utdrikningslag»

Har flere planer på blokka før det storslåtte bryllupet.

INTIMT: Meghan Markle ble i helgen overrasket med en intim fest, satt sammen av hennes bestevenn. Her er hun derimot avbildet under et besøk i Edinburgh nylig. Foto: Brian Anderson / REX / Shutterstock/ NTB scanpix
INTIMT: Meghan Markle ble i helgen overrasket med en intim fest, satt sammen av hennes bestevenn. Her er hun derimot avbildet under et besøk i Edinburgh nylig. Foto: Brian Anderson / REX / Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Om ikke lenge blir prins Harry (33) og Meghan Markle (36) offisielt et kongelig ektepar. Bryllupet nærmer seg med stormskritt og finner sted 19. mai i St. George's Chapel på Windsor Castle.

Det flommer over av spekulasjoner rundt seremonien, men også i forkant av bryllupet er det flere planer på blokka.

I helgen ble Meghan overrasket av venninnene med hemmelig fest. Da var det nemlig duket for «bridal shower» - en slags sivilisert utgave av et utdrikningslag.

I FOKUS: Meghan Markle er i søkelyset hos en rekke britiske medier i forkant av den kommende vielsen i mai. Foto: REX / Shutterstock
I FOKUS: Meghan Markle er i søkelyset hos en rekke britiske medier i forkant av den kommende vielsen i mai. Foto: REX / Shutterstock Vis mer

«Bridal shower» er foreløpig ikke en nevneverdig tradisjon i Norge, men kan beskrives som en variant av «baby shower».

I stedet for at en vennegjeng samler seg og kommer med gaver til en kommende smårolling, er gavene ment for bruden.

Gode venner

Sammenkomsten skal ha funnet sted på Soho Farmhouse i Oxfordshire, et lite stykke nordvest for London.

hjemmesiden deres, står det at gjester kan benytte seg av fasiliteter som spa, kino, golfbane, tennisbane og en stall med hester.

Det hele skal ha blitt arrangert av Meghans gode venn, Markus Anderson. Det sier en hemmelig kilde til nettstedet E!News.

- Markus Anderson har hjulpet oss å sette sammen «dusjen» for Meghan og en liten gjeng, som stort sett bestod av hennes London-venner. Det har vært en avslappende dag med god mat og velvære, forklarer kilden.

Ifølge Vanity Fair er det også Markus ​som angivelig introduserte Meghan og Harry for hverandre i 2016. E!News har derimot hevdet at det var Violet Von Westenholz som førte turtelduene sammen.

BLIND DATE: Under forlovelses-intervjuet med prins Harry og Meghan Markle kom det frem at deres første møte var en «blind date» og at prinsen ikke visste hvem skuespilleren var før de møttes. Video. NTB / Scanpix / AP Vis mer

Kate droppet festlighetene

Blant Meghans nære venner, skal Lindsay Jill Roth og Heather Dorak ha vært til stede.

En som derimot ikke dukket opp blant gjestene, var hertuginne Kate, hennes kommende svigerinne.

Ifølge The Sun måtte hun melde avbud fra festlighetene. Bakgrunnen var at Kate, som er gravid i syvende måned, trengte hvile etter en intens arbeidsuke. Radar Online hevder på sin side at hertuginnen var fraværende grunnet influensa.

KOMMER OVERENS: Meghan Markle og hertuginne Kate under konferanse i regi av «The Royal Foundation» nylig. Foto: REX / Shutterstock
KOMMER OVERENS: Meghan Markle og hertuginne Kate under konferanse i regi av «The Royal Foundation» nylig. Foto: REX / Shutterstock Vis mer

Døpes inn i kirken

Samtidig skriver nettstedet at Meghan Markles kommende utdrikningslag legges opp til å være «en rolig fest med hennes nærmeste venner».

Det sies også at «Suits»-skuespillerens mor, Doria Radlan, vil være med på utdrikningslaget. De to møtes også når Meghan døpes i sluttes av mars måned - der det forventes at begge hennes foreldre vil være på plass.

På grunn av amerikansk statsborgerskap må hun nemlig «døpes inn» i Den britiske kirke.

Dåpen vil finne sted i Kensingston Palace i Windsor Castle, samme sted som vielsen vil finne sted. Ingen ringeren enn dronning Elizabeth er overhode for kirken.

- Ikke den første

TV 2s kongehusekspert, Kjell Arne Totland, har tidligere uttalt til Se og Hør at Meghan antakelig ønsker å gjøre det samme som sin kommende ektemann - som ble døpt i samme kirke.

- Meghan vil etter eget ønske bli døpt og konfirmert i den anglikanske kirke før bryllupet i mai - slik prins Harry jo er.

SJARMERENDE: Meghan Markle har allerede smeltet en rekke britiske hjerter etter at forholdet med prins Harry ble kjent. I en Edinburgh fortsatte hun sin «sjarmøretappe». Foto: REX / Shutterstock
SJARMERENDE: Meghan Markle har allerede smeltet en rekke britiske hjerter etter at forholdet med prins Harry ble kjent. I en Edinburgh fortsatte hun sin «sjarmøretappe». Foto: REX / Shutterstock Vis mer

- Meghans valg sees på som en vakker gest til prins Harrys farmor, dronning Elizabeth, som jo er overhode for the Church of England. Samtidig viser Meghan Dronningen og kirken sin takknemlighet for at hun som fraskilt likevel får gifte seg i kirken - og det attpåtil med et medlem av kongefamilien, fortsatte han.

Meghan er imidlertid ikke den første som lar seg døpes og konfirmeres, og kongehuseksperten trakk blant annet frem hertuginne Kate, som giftet seg med Harrys bror i 2011.

- Historisk er det flere eksempler på slik dåp før et kongelig bryllup - og Kate Middleton, som allerede var døpt i denne kirken, lot seg faktisk konfirmere etter det anglikanske ritualet før bryllupet med prins William våren 2011.​

LES OGSÅ: Carina Dahl letter på sløret om det tøffe bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer