Ble overrasket med fest etter bruddet

- De kunne ikke akkurat si: «hurra for at du er alene», forteller «Staying Alive»-aktuelle Linn Skåber.

SEOGHØR.NO: Førstkommende fredag er det duket for premiere på den nye norske filmen «Staying Alive», med Agnes Kittelsen (34), Anders Baasmo Christiansen (38) og Linn Skåber (44) i hovedrollene.

I filmen spiller Skåber rollen som Kittelsens gravide bestevenninne, som hjelper henne med å komme seg videre i livet etter at samboeren er utro.

- Vi kjente hverandre ikke så veldig godt, men hadde aldri jobbet sammen. Så vi skulle bli bestevenner på et kvarter. Og det gikk fint det. Jeg tror begge to har opplevd det vi skal for å kunne støtte hverandre i sånne prosesser, sier Skåber til Seoghør.no.

UTRO: Forholdet mellom rollefigurene til Anders Baasmo Christiansen og Agnes Kittelsen er til tider svært vanskelig etter at han har vært utro mot henne. Foto: Filmweb
UTRO: Forholdet mellom rollefigurene til Anders Baasmo Christiansen og Agnes Kittelsen er til tider svært vanskelig etter at han har vært utro mot henne. Foto: Filmweb Vis mer
MYE HUMOR: Skåbers rollefigur gjør det hun kan for at Marianne, Agnes' rollefigur, skal komme seg over utroskapet og videre i livet. Foto: Filmweb
MYE HUMOR: Skåbers rollefigur gjør det hun kan for at Marianne, Agnes' rollefigur, skal komme seg over utroskapet og videre i livet. Foto: Filmweb Vis mer

Se video øverst i artikkelen!

Selv om «Staying Alive» er en komedie, har den en svært alvorlig undertone, som mange kan kjenne seg igjen i.

- Noe av det som gjør filmen så bra, er at det man ler av også gjør litt vondt, forteller Kittelsen til Seoghør.no.

Skåber har tidligere uttalt at hun tror hun kunne tilgitt utroskap. «Pressejåleri», kaller Skåber det.

- Det var en overskrift en gang i en avis om at jeg tilgir utroskap, og da fikk jeg ti telefoner fra venninner som sa: «Du? Du er den verste. Du tilgir jo aldri noen ting». Så det der er sånn pressejåleri.

Vet ikke om hun kunne tilgi utroskap

Agnes vet heller ikke om hun kunne tilgitt et utroskap.

- Jeg tenker at alle mennesker og forhold er forskjellige, og alle historier har en ulik slutt, så det er umulig å si.

- Noen hadde du ikke brydd deg om det skjedde med, men noen du hadde skåret av deg halsen dersom det hadde skjedd, utdyper Linn.

Men det er ikke bare i filmen at Skåber er en pådriver for å få med seg venninnene sine på fest. Slik er hun også privat.

- Ja, det er jeg. Jeg er nok en venninne som står opp for venninnene mine, fordi de alltid har stilt opp for meg.

- Jeg husker et brudd en gang, hvor jeg ikke hadde det så bra. Da kom jeg hjem, var alle venninnene mine der. De kunne ikke akkurat si: «Hurra for at du er alene».

- Så de hadde funnet på at vi skulle feire at jeg hadde fått ny peis. Da glemte vi elefanten i rommet, og hadde en veldig fin kveld og natt, sier hun til Seoghør.no.

Se videointervju med Kittelsen og Skåber, samt klipp fra filmen, øverst i saken. «Staying Alive» har premiere 16. januar.

LES OGSÅ: - Alex var en tyrann

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.