TV-SUKSESS: Maya Rudolph har gjort stor suksess som komiker i det amerikanske humorprogrammet "Saturday Night Live". Her er hun i en sketsj med "Wolverine"-stjernen Hugh Jackman. Foto: Stella Pictures
TV-SUKSESS: Maya Rudolph har gjort stor suksess som komiker i det amerikanske humorprogrammet "Saturday Night Live". Her er hun i en sketsj med "Wolverine"-stjernen Hugh Jackman. Foto: Stella PicturesVis mer

- Ble overrasket da babyen kom

TV-stjernen jubler etter at hun ble mamma for andre gang.

SEHER.NO: TV-stjernen Maya Rudolph (37) er kjent for å overraske amerikanske TV-seere med sine parodier i komi-programmet "Saturday Night Live", men da hun 6. november ble mamma for andre gang hadde hun bestemt seg for selv å la seg overraske.

Maya og ektemannen Paul Thomas Anderson - som fra før har datteren Pearl - var nemlig fast bestemt på ikke å få vite kjønnet til sin nye datter Lucile på forhånd.


- Vi visste ikke kjønnet da vi fikk Pearl og det var ganske moro, sier skuespilleren i et intervju med talkshowkongen David Letterman ifølge People.

- Når du er klar til å kaste inn håndklet og bare føler deg tung og vil ligge og flyte i saltvann, er det fint å ha noe postivt å se fram til.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901.


LES OGSÅ: "Scrubs"-stjerne ble mamma