Ble overrasket av formfull stripper

De andre medlemmene i boybandet JLS hadde arrangert en alternativ bursdagsgave til Ortisé Williams.

FIKK IGJEN PUSTEN: En sjokkert og kremdekket Ortisé Williams fikk seg litt av en overraskelse fra de andre boybandgutta. Foto: Stella Pictures
FIKK IGJEN PUSTEN: En sjokkert og kremdekket Ortisé Williams fikk seg litt av en overraskelse fra de andre boybandgutta. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder nederst i saken!

SEHER.NO: Tidligere denne uken fylte Ortisé Williams 25 år og feiret med å stå på scenen sammen med de andre i boybandet JLS. Lite visste bursdagsbarnet at gutta hadde ordnet en spesiell overraskelse til ham.

Midt under konserten dukket nemlig stripperen Gloria opp på scenen, og ga Williams et show han sent vil glemme. Den formfulle damen, som var ikledd en tettsittende svart body og knallrosa stiletter, smurte inn brystene med pisket krem og førte bursdagsbarnets hode ned mellom dem, til stor jubel både fra publikum og de andre boyband-medlemmene.
 
Senere på kvelden postet 25-åringen denne kommentaren på JLS sin Twitter-side:

- Alt jeg vet er at det jeg skal ta igjen på de andre gutta for det jeg gjennomgikk i kveld... Alt jeg kan si er at det innebar pisket krem!!

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg ble seksuelt frigjort i en alder av 30

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer