Vanessa Rudjord:

Ble overrasket av eksmannen

- Veldig rørende og veldig fint.

SKAL GIFTE SEG: Vanessa Rudjord hadde nylig utdrikningslag. Der fikk hun en helt spesiell gave. Foto: Terje Bendiksby / NTB
SKAL GIFTE SEG: Vanessa Rudjord hadde nylig utdrikningslag. Der fikk hun en helt spesiell gave. Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Publisert

Forrige fredag arrangerte Pia Tjelta (44) og Synnøve Skarbø (51) utdrikningslag for deres gode venninne Vanessa Rudjord (46).

I den siste episoden av podkasten «Synnøve og Vanessa» deler den kommende bruden detaljer om hvordan utdrikningslaget, hvor blant annet kronprinsesse Mette-Marit (48) var gjest, utspilte seg.

46-åringen forteller at etter lang dag full av aktiviteter og overraskelser, som for eksempel intimkonsert med Espen Lind (51) på Theatercaféen, var hun klar for å slappe av.

Forloverne hennes hadde likevel en siste overraskelse: En gave fra hennes første ektemann, komiker Thomas Giertsen (50). Den tidligere «Costume»-redaktøren var gift med Giertsen i årene 2001-2006.

Fikk gave av datteren

I podkasten forteller Rudjord at da hun så ut av vinduet på partybussen de reiste rundt med, så hun plutselig Giertsen gå tur med hunden sin.

Hun forklarer videre at komikeren, sammen med datteren og hunden hans, kom inn på bussen med gaver.

Og det var datteren til Giertsen som skulle stå for den morsomste gaven.

- Det var også veldig gøy at datteren hans hadde en gave til meg. Da sa hun at «vi vil gjerne at du skal ha denne, den har vært lenge nok hos oss». Og da jeg åpnet den var det bryllupsalbumet til meg og Thomas, forteller hun samtidig som hun og Skarbø bryter ut i latter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer