UVENTET ENTRÉ: NRK-reporter Ole Torp dukket overraskende opp fra bak en pult under Dagsrevyen onsdag kveld.  Foto: NRK
UVENTET ENTRÉ: NRK-reporter Ole Torp dukket overraskende opp fra bak en pult under Dagsrevyen onsdag kveld. Foto: NRK Vis mer

Ble overrasket av Dagsrevyens kamera

- Sånt skjer dessverre en sjelden gang i en komplisert direktesending som dette.

Publisert
TV-TABBE: Den drevne reporteren har i mange år jobbet for NRK, men visste nok ikke at kameraet var på da han dukket opp i TV-studio.  Foto: Stella Pictures
TV-TABBE: Den drevne reporteren har i mange år jobbet for NRK, men visste nok ikke at kameraet var på da han dukket opp i TV-studio. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Under «Dagsrevyens» sending onsdag kveld kunne observante seere finne én feil på TV-skjermen.

Da NRKs programledere satte over fra sporten til værmeldingen zoomet kameraet ut fra studio og plutselig dukket et velkjent ansikt opp som et troll i eske.

Fra bak en av pultene tittet journalist og «Aktuelt»-programleder Ole Torp frem - tydelig på feil sted til feil tid.

Den humoristiske «tabben» varte kun noen få sekunder før kameraet raskt fylte bilderuten med statsmeteorolog Bente Marie Wahl.

Redaksjonssjef i «Dagsrevyen» Solveig Tvedt forteller til Seoghør.no at det hele skyldtes en glipp.

- Under avviklingen av «Dagsrevyen» skjer det stadig forflytninger av programledere og gjester til ulike posisjoner i studio. I går oppstod det en misforståelse i forbindelse med at Ole Torp skulle inn for å annonsere innholdet i «Aktuelt». Dermed dukket han opp i bildet litt for tidlig.

- Sånt skjer dessverre en sjelden gang i en komplisert direktesending som dette, sier hun til Seoghør.no.

Torps oppsiktsvekkende inntreden i TV-bildet vekket oppsikt på sosiale medier og blant andre NRKs sportsprofil Anne Rimmen har delt klippet på Instagram og beskrevet det som «behind the scenes».
 

LES OGSÅ: Sjekk Ole Torps TV-stunt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer