Ble overfalt på scenen

- Plutselig løp en mann opp på scenen, og hoppet på meg...

BLE OVERTFALT: Åste Hunnes Sem stod på scenen da en mann plutselig løp opp på scenen og hoppet på henne. - Det er ganske ekkelt når sånt skjer, sier hun. Foto: Anders Myhren / Seher.no
BLE OVERTFALT: Åste Hunnes Sem stod på scenen da en mann plutselig løp opp på scenen og hoppet på henne. - Det er ganske ekkelt når sånt skjer, sier hun. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Tidligere Idol-finalist Åste Hunnes Sem, som i disse dager er aktuell som MGP-deltaker, ble overfalt av en ukjent mann under en opptreden på Smuget i Oslo på torsdag.

- Jeg stod på scenen og spilte sammen med bandet «Ladys First», og plutselig løp en mann opp på scenen, og hoppet på meg. Det  var ikke så alvorlig, men det er ganske ekkelt når sånt skjer, sier Sem til Seher.no.

Under basketaket fikk Åste øremikrofonen trykt mye lengre inn i øret, enn det som normalt er.

- Det gjør litt vondt i øret enda, så jeg håper han ikke har ødelagt noe, sier hun.

Selv om den ivrige mannen allerede hadde blitt dyttet av scenen én gang, så mistet han ikke motet av den grunn. Like etter forsøkte han nemlig å storme scenen igjen.

- Plutselig var han på vei opp på scenen igjen. Men da løp hun ene i bandet mitt mot ham, og fikk dytta ham ned igjen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fikk blackout under sin første tv-opptreden