Ble overfalt av «skritt-klemmer»

Filmstjernen Bradley Cooper ante fred og ingen fare, da han plutselig kjente et fast grep mot buksene...

SEOGHØR.NO: Filmstjernen Bradley Cooper (39) fikk seg en real overraskelse da han ankom den røde løperen forut SAG Awards i Los Angeles søndag kveld.

Kort tid etter at Bradley hadde posert for fotografene hoppet den ukrainske journalisten Vitalii Sediuk (25) ut på den røde løperen, knelte og klemte Cooper rundt livet, med ansiktet sitt godt plassert i «American Hustle»-stjernens sitt skritt.

I ALLE DAGER: Bradley ble tydlig overrasket og flau over hendelsen. Foto: All Over Press
I ALLE DAGER: Bradley ble tydlig overrasket og flau over hendelsen. Foto: All Over Press Vis mer

Filmstjernen, som ble rødsprengt i ansiktet av opptrinnet, prøvde desperat å få Vitalii til å slippe grepet, men måtte til slutt gi opp. Etter noen minutter reiste derimot den ukrainske journalisten seg, hvisket noe i øret til filmstjernen og forlot den røde løperen.

I etterkant av hendelsen ble Bradley spurt av en fotograf om alt var i orden, noe filmstjernen bekreftet med et nikk og et smil.

Dette er ikke første gangen Vitalii Sediuk har forsøkt seg på et slikt stunt. På Grammy Awards i fjor forsøkte Vitalii å avbryte takketalen til Adele, da hun vant prisen for «Best pop performance», men ble da stoppet av Jennifer Lopez.

KYSSET WILL: På premiere til «Men in Black III» i Moskva kysset Sediuk filmstjernen på kinnet. Det ble ikke godt mottatt av Will Smith.
KYSSET WILL: På premiere til «Men in Black III» i Moskva kysset Sediuk filmstjernen på kinnet. Det ble ikke godt mottatt av Will Smith. Vis mer

I mai 2012 ble Sediuk slått i ansiktet av Will Smith etter at den ukrainske journalisten kysset skuespilleren på kinnet på premieren til «Men in Black III» i Moskva.

LES OGSÅ:  Sjokkerte publikum i takketalen