Ble omringet av homofile chartergjester

Paradise-Ole og kameratgjengen fikk seg en overraskelse da de dro på damejakt ved hotellbassenget i «Charterfeber»...

SEOGHØR.NO: Den tidligere «Paradise Hotel»-deltageren Ole Christian Løvold (24) er denne høsten med i «Charterfeber» på TV3, sammen med kameratene Atle Ekeland (28), Hamdi Daeidih (28), Robin Karlsen (24) og Stian Kjær (22).

Gruppen - som kaller seg «Drammensgutta» - har ikke lagt skjul på at de før tiden var klare for en Syden-flørt med damene på strendene på Gran Canaria.

Men i tirsdagens episode av «Charterfeber» får seerne oppleve at kameratgjengen blir svært overrasket når bestemmer seg for lete etter damer ved hotellbassenget.

Bodde på hotell for homofile

Guttene oppdager nemlig at de blitt innlosjert på et hotell for homofile.

Til Seoghør.no sier guttene at de ikke visste hva de skulle tro da de oppdaget alle mannfolkene:

- Det var i overkant mye menn der, som ikke var helt innenfor komfortsonen.  Men vi ble veldig komfortable med å være sammen med homofile etter hvert, sier de og ler.

PÅ TUR: - Vi visste ikke helt hva vi skulle tro sier Drammensguttene om Charterfeber-hotellet sitt. (F.v:) Ole Christian Løvold, Atle Ekeland, Hamdi Daeidih, Robin Karlsen og Stian Kjær. Foto: TV3
PÅ TUR: - Vi visste ikke helt hva vi skulle tro sier Drammensguttene om Charterfeber-hotellet sitt. (F.v:) Ole Christian Løvold, Atle Ekeland, Hamdi Daeidih, Robin Karlsen og Stian Kjær. Foto: TV3 Vis mer


Charterfeber-gjengen fikk også mye oppmerksomhet av de andre gjestene da de lattermilde ble med på vannaerobic i hotellbassenget.

Kameratene hevder likevel at treningstimen ikke er i nærheten av å være det pinligste som skjedde under oppholdet på Gran Canaria.

- Det må være da Hamdi skulle hoppe fallskjerm. Ingen av oss har fått fysiske skader av oppholdet, men kanskje vi har fått noen psykiske, sier de og ler.

«Charterfeber» ser du på TV3 tirsdager kl 21.30. Finn dine favorittprogrammer i Seoghør.nos TV-guide!

LES OGSÅ: Charter-Hilde løy om graviditet til moren