«Paradise Hotel» 2017:

Ble ofret før finalen i «Paradise Hotel»: - Da må man for faen klare å knuse kula

Temperaturen var høy under kveldens ofringsseremoni.

RØK UT: Det var Isabelle Eriksen og Grunde Myhrer som måtte forlate «Paradise Hotel» dagen før finalen. VIDEO: TV3. Vis mer Vis mer Vis mer

(Seoghør.no): I morgen er det duket for finale i årets sesong av «Paradise Hotel». I den anledning setter deltakerne virkelig inn støtet, og i kveldens episode ofret både Sofie Nilsen (21) og Petter Sjurseth (20) partnerne sine.

Sofie oftret Grunde Myhrer (21) til fordel for Morten Botten (20) og Petter ofret Isabelle Eriksen (20) til fordel for Andrea Sveinsdottir (20).

- Det passer seg ikke på tv

Før ofringsseremonien stod alle de fire deltakerne og skrøyt hverandre opp i skyene og fortalte hvor godt de stolte på hverandre. Det skulle imidlertid vise seg at hverken Grunde eller Isabelle kunne stole på sine.

Det er en skuffet Grunde som ble ofret kun sekunder etter at programleder Triana Iglesias snur timeglasset. Sofie slenger nemlig kula i bakken med det samme.

Saken fortsetter under bildet.

KASTET KULA: Både Petter, Isabelle og Sofie slapp kula. Grunde valgte å stole på partneren sin. Foto: TV3
KASTET KULA: Både Petter, Isabelle og Sofie slapp kula. Grunde valgte å stole på partneren sin. Foto: TV3 Vis mer

- Det jeg føler for Sofie akkurat nå, det egner seg ikke på tv, sier Grunde etter at nederlaget har gått opp for han, og legger til at han ikke ønsker at kommentarene skal komme ut av han på det tidspunktet.

- Ville fått flere stemmer

Til Seoghør.no forteller Grunde at han selvfølgelig synes det er kjipt å ryke så nær en finale, og at han hele veien var fast bestemt på og ikke slippe kula.

Til tross for at han og Sofie angivelig skal ha snakket titalls ganger om å ikke bytte hverandre ut, syns han det var skuffende at Sofie brøyt løftet.

Saken fortsetter under bildet.

FORBANNA: Grunde forteller at han ikke er lei seg for å ha blitt ofret, men forbanna. Foto: Kine Falch
FORBANNA: Grunde forteller at han ikke er lei seg for å ha blitt ofret, men forbanna. Foto: Kine Falch Vis mer

- Jeg kunne selvsagt vært en drittsekk jeg også, men jeg valgte å holde løftet og det viste jeg på måten jeg holdt kula, sier han og legger til at hvis han først skulle bli sviktet burde det ha blitt gjort ordentlig.

- Da hun slapp kula tenkte jeg bare at «Du må da for faen klare å knuse kula», forteller 21-åringen.

Grunde legger ikke skjul på at han tror at Sofie ville ha stått sterkere med han.

- Hun ville fått flere stemmer sammen med meg enn med Morten, sier han og forteller at han ikke ble lei seg, men forbanna.

Det var en bitter stemning mellom Grunde og Sofie etter ofringen. Han var imidlertid ikke den eneste som ble ofret i kveld.

Både Petter og Isabelle slang kula i bakken like etter at timeglasset var snudd. Petter klarte å slå partneren sin så vidt, og fikk derfor ofre henne.

- Skulle vært raskere

Isabelle forteller til Seoghør.no at hun var sikker på at Petter ville slippe kula.

- Jeg var såpass sikker på at Petter kom til å gjøre det, så jeg hadde egentlig ikke noe valg, forteller hun og legger til at hun ønsket å være på den sikre siden.

Hun hadde imidlertid vært usikker tidligere på dagen etter tilbakemeldinger på at hun stod trygt hos Petter.

- Da vi stod på seremonien tenkte jeg at jeg skulle vente litt med å kaste kula. Petter hadde sagt til meg hele dagen at han aldri kom til å kaste kula da jeg hentet han inn igjen.

Hun forteller at hun syns det er synd at hun ikke var raskere. Til tross for at hun drøyde kastingen innrømmer hun at hun var forberedt på å bli ofra.

- Han og Andrea hadde jo vært partnere lenge og jeg skjønner at han har lyst til å stå med henne.

Likevel forteller hun at nederlaget gikk greit til tross for at finalen røyk.

- Det var verre sist gang jeg gikk ut. Det er nok fordi jeg visste at jeg kom i juryen denne gangen, sier hun og legger til at hun trolig ikke hadde hatt noen sjanse i en eventuell finale.

- Men det hadde jo vært veldig gøy å stå der mot Martine da.

Klar for finale

Isabelles bestevenninne, Martine Lunde (21) kapret den første finalebilletten i gårsdagens episode.

Da billetten skulle deles ut kom en rekke av årets tidligere deltakere tilbake på hotellet. De skulle nemlig velge hvem de ønsket å gi billetten til.

Martine fikk raskt to kuler, og det samme gjorde Andrea. Men da Aleksander skulle avgjøre det hele helt til slutt, falt valget hans på Martine, som han i dag er kjæreste med.

Tidligere i kveld valgte Martine å gi en billett til Kevin Renè Gustavsson (21), og de to er derfor et par i morgendagens finale.

HVA SKAL JEG VELGE?: Kine Falch utfordrer «Paradise»-deltakerne med dilemmaer. Video: Lise Rafaelsen Vis mer

LES OGSÅ: - Kjenner ikke meg selv igjen