Ble offer for voldelig forfølger

- Mannen hadde med seg et skarpt objekt, en bag, og en rull med sterk monteringsteip.

VOLDELIG: Jennifer Aniston fikk pålagt et besøksforbud mot en mann som ble arrestert etter å ha lusket rundt på hennes eiendom i Hollywood Hills forrige uke. Politiet regner mannen for å være voldelig, ifølge rettsdokumenter som nettstedet TMZ innh Foto: Stella Pictures
VOLDELIG: Jennifer Aniston fikk pålagt et besøksforbud mot en mann som ble arrestert etter å ha lusket rundt på hennes eiendom i Hollywood Hills forrige uke. Politiet regner mannen for å være voldelig, ifølge rettsdokumenter som nettstedet TMZ innh Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: I dag fikk Jennifer Aniston pålagt et besøksforbud mot en mann som ble arrestert etter å ha lusket rundt på hennes eiendom i Hollywood Hills forrige uke.

Mannen skal ha vært i bestittelse av et skarpt objekt, monteringsteip. Politiet regner mannen for å være voldelig, ifølge rettsdokumenter som nettstedet TMZ innhar.


Ifølge dokumentene skal mannen, Jason Peyton (24), ha blitt funnet på skuespillerens eiendom 15 juli, mens han lå og ventet på et sted som Aniston ofte pleier å gå forbi. Mannen hadde med seg et skarpt objekt, en bag, og en rull med sterk monteringsteip. Han hadde også på forhånd skrevet en personlig beskjed til stjernen.

Peyton skal ha tilbrakt åtte dager på å forsøke å finne Jennifer, og ble satt i arrested da politiet fant denne inskripsjonen i lakken på bilen hans: «Jeg elsker deg Jennifer Aniston», skriver Anistons advokat i rettsdokumentene.

Videre står det:

«Peyton er en besatt, mentalt syk, og vrangforestilt forfølger. Han har en lang historie med voldelig og kriminell forfølgelse. Han har tidligere kjørt landet rundt, for å lokalisere, og videre gifte seg med Aniston, som han tror han er i et forhold med.»


Etter å ha blitt arrestert ble den 24-årige mannen plassert i en psykiatrisk institusjon.

Ifølge rettsorderen må han nå holde seg 90 meter unna «The Bounty Hunter»-stjernen til en hver tid. Han må også holde seg 90 meter unna hennes hjem, arbeidsplass og bil.

Når det kommer til Peytons voldelige fortid, inkluderer det å knivstikke seg selv, og å slå moren sin med en golfkølle. Han har tidligere blitt lagt inn på psykiatrist, og ble beordret til å ta antipsykotiske medisiner. Men ifølge papirene sluttet han å ta medisinene i mars.

Mannen tror at han er i slekt med både Oprah, Nelson Mandela, Jay-Z, Jennifer Lopez, Courtney Cox, Bill Gates, George Bush og Donald Trump.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: Kaster toppen i ny parfymereklame