Ble nervøs av slottsbesøk

- Jeg følte meg som en bondeknøl, sier Ashton Kutcher.

HOFFNARR: Ashton Kutchers oppførsel på Windsor Castle hadde lite kongelig "schwung" over seg. Foto: All Over Press
HOFFNARR: Ashton Kutchers oppførsel på Windsor Castle hadde lite kongelig "schwung" over seg. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

"Punk'd"-programlederen Ashton Kutcher (28) følte seg ikke som hjemme da han nylilg var gjest på Windsor Caslte.


Kutcher var invitert til den britiske kongefamiliens residens sammen med kona Demi Moore (43) og hennes tre døtre i forbindelse med en familieferie i England.


- Vi dro til Windsor Castle, det var skikkelig kult, forteller Ashton ifølge Contactmusic. 


Da Ashton og familien ankom slottet til det som  var prinsesse Beatrices bursdagsselskap, fikk den morsomme skuespilleren et champagneglass i hånden - noe som bød på komplikasjoner da han skulle fotograferes.


- De spurte om jeg ville være med på et familiebilde, og jeg gjemte glasset bak ryggen. Jeg har denne greia bak ryggen - så kommer Demi og stryker meg. Jeg har vært i slottet i fem minutter og allerede knust noe. Jeg følte meg som butleren, forteller Ashton.


Men "That 70s Show"-stjernen legger ikke skylden på kona. Faktisk er han svært fornøyd med all fritiden han har fått etter han giftet seg i fjor høst.


- Jeg trenger ikke lenger gå ut på dater. Det gir masse fritid!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer