Jonathan Bennett:

Ble nektet bryllup: - Var to menn

Jonathan Bennett og forloveden skal ha møtt på alvorlige utfordringer i bryllupsplanleggingen.

- ET SLAG I MAGEN: Jaymes Vaughan og Jonathan Bennett forlovet seg før jul. Nå avslører sistnevnte at bryllupsplanene måtte endres på grunn av legningen deres. Foto: Skjermdump fra Instagram
- ET SLAG I MAGEN: Jaymes Vaughan og Jonathan Bennett forlovet seg før jul. Nå avslører sistnevnte at bryllupsplanene måtte endres på grunn av legningen deres. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

I begynnelsen av desember kunne den amerikanske skuespilleren Jonathan Bennett (39), kjent fra blant annet «Mean Girls», «Dusinet fullt» og «Van Wilder», dele den hyggelige nyheten om at han var blitt forlovet med kjæresten Jaymes Vaughan (38).

Paret begynte å date i 2017, og ble offisielt et par allerede samme året. Men når kirkeklokkene snart skal ringe for de to turtelduene, skjer det ikke uten utfordringer.

Bennett kan nemlig avsløre i et nytt intervju med The Knot at legningen hans setter en stopper for bryllupsdrømmen.

SVARER: Det gikk mange rykter om at Karl Førli var homofil etter hans deltakelse i «Paradise hotel». Slik svarer han. Vis mer

- Fikk nei

39-åringen forteller blant annet hvordan han og forloveden hadde planer om å bli smidd i hymens lenker på luksushotellet Palace Resort i Mexico, men ønsket deres skal ikke ha blitt tatt særlig godt imot av hotellets eiere - fordi paret er homofile.

- Vi har i årevis planlagt å gifte oss der, men da vi ble forlovet sa eieren at han ikke kunne ha bryllupet vårt der fordi vi er to menn, noe som går mot hans prinsipper, sier Bennett i intervjuet.

NYE PLANER: Jaymes og Jonathan måtte endre bryllupsplanene etter at et hotell skal ha gitt dem nei. Foto: Chelsea Lauren/REX/NTB
NYE PLANER: Jaymes og Jonathan måtte endre bryllupsplanene etter at et hotell skal ha gitt dem nei. Foto: Chelsea Lauren/REX/NTB Vis mer

39-åringen beskriver beskjeden som et slag i magen.

- Men til gjengjeld fikk det oss til å innse at bryllupet vårt handler om mer enn bare oss. Det er vårt bryllup, men det handler ikke bare om oss. Det handler om hele LHBT-samfunnet, så vi vil virkelig gjøre bryllupet vårt så synlig som mulig, forteller han.

Ifølge skuespilleren skal han og forloveden heller gifte seg på UNICO hotel i Mexico, hvor de føler seg mer velkomne.

Ville fri

På bilder av frieriet i fjor, fikk man se hvordan det var Vaughan som gikk ned på kne og fridde til skuespilleren.

Tidligere har imidlertid sistnevnte avslørt til Hollywood Life at han egentlig ønsket å være den som gikk ned på ett kne. Den ultimate forlovelsen skulle nemlig inneholde en «flash-mob med drag queens», fortalte han den gang.

- Jeg er en kontrollfreak. Om vi gifter oss så skal jeg være den som spør, fordi jeg vil ha kontroll, sa skuespilleren i januar i fjor, men la til at han senere innså at han måtte gjøre all jobben om det skulle skje.

Men forlovet ble de.

GIFT VED FØRSTE BLIKK: Magnus var en av frierne og vi har sett han på skjermen i mange episoder. Men for noen år siden var det en helt annen hendelse som stod i fokus i Magnus' liv. Vis mer

Mobbet som barn

Bennett har tidligere også vært åpen om utfordringer tilknyttet legningen sin. Så sent som i mars delte han et svært åpenhjertig innlegg på Instagram, hvor han fortalte om mobbing som barn.

«Her har du en 16 år gammel homofil gutt i Ohio. Han har en lys stemme, ingen rytme og kan ikke danse for å redde livet sitt. Han er rar, tennene er for store for ansiktet og han lever i frykt hver eneste dag fordi han ikke passer inn med resten av guttene i klassen», skrev han blant annet.

Bennett fortalte også om slengbemerkninger som ble fyrt løst mot ham, samt hendelser som ung.

«Han gråter seg selv i søvn hver natt og utvikler magesmerter på grunn av stress og homofobi i sin lille by», fortsatte han.

Ifølge skuespilleren var det imidlertid ett sted han følte han passet inn, og det var skolens teatergruppe. Her følte han seg både trygg og sett, og det er kanskje derfor ikke så rart at 39-åringen har valgt en karriere som består av nettopp skuespill og teater.

Nå vil han slå et slag for andre i LHBT-samfunnet.

- IDIOTER: Jan Thomas ble opprørt - og skamfull - da han hørte historien om Edvin som ble slått ned på bussen, angivelig fordi han er homofil. Video: Dorholt / Langsem / Rydning Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg gråt da mamma sa hun var lesbisk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer