Ashton Kutcher og Mila Kunis:

Ble nektet av kona å dra til verdensrommet

Ashton Kutcher måtte legge planene på hylla etter streng beskjed fra kona.

KOMPROMISS: Ekteskap handler mye om å inngå kompromisser. Ashton Kutchers ekteskap er derimot ikke som de fleste andres. Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images/NTB
KOMPROMISS: Ekteskap handler mye om å inngå kompromisser. Ashton Kutchers ekteskap er derimot ikke som de fleste andres. Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images/NTB Vis mer
Publisert

Enkelte blir nektet av kona å kjøpe motorsykkel eller å se fotballkamp med kompisene. Den amerikanske skuespilleren Ashton Kutcher (43) ble på sin side nektet å dra til verdensrommet, ifølge Fox News.

Kutcher giftet seg med skuespiller Mila Kunis (37) i 2015, og sammen har de datteren Wyatt Isabelle (6) og sønnen Dimitri (4).

Ifølge Kutcher selv skal kona ha brukt nettopp familie-kortet, da hun forsøkte å overbevise ham om å bli på jordens overflate.

- Hadde billett

Det er i et nylig intervju med Cheddar News at Kutcher åpner seg om det litt bisarre kompromisset han var nødt til å inngå med kona for en tid tilbake.

I intervjuet, som er gjengitt av Fox News, forteller Kutcher at han hadde en billett som gjorde det mulig å være med om bord på forretningsmannen Richard Bransons romrakett Virgin Galactic - men billetten måtte forbli ubrukt.

- Når jeg giftet meg og fikk barn, oppmuntret kona mi meg om at det ikke var smart med tanke på familien å dra til verdensrommet, da vi har små barn, sa han til Cheddar News, og fortsatte:

REAGERER: Ashton Kutcher og Mila Kunis reagerer på magasinforsiden som hevder at de har gått hver til sitt. Se hva de sier! Video: Instagram / Rød Løper Vis mer

- Så jeg endte opp med å returnere billetten min til Virgin Galactic, uttaler han i intervjuet, ifølge nettstedet.

Virgin Galactic mangler bare et par testflyginger, før kunder får muligheten til å bli med til verdensrommet - riktignok mot en prislapp på minst 250 000 dollar, ifølge Fox News.

Det tilsvarer rundt 2,2 millioner norske kroner.

«What happens in Vegas»-stjernen har likevel ikke lagt verdensrom-drømmen helt på hylla. Overfor kanalen røper han nemlig at han har planer om å dra i fremtiden, uten at noe tidspunkt er satt.

Lang historie sammen

Til tross for av både Kutcher og Kunis har gjort seg bemerket gjennom en rekke Hollywood-filmer og serier opp gjennom årene, er de svært private av seg.

Paret ble kjent da de begge spilte i «That '70s Show» på starten av 2000-tallet, men inngikk ikke et forhold før i 2012. Til tross for at det skulle ta mange år før de innledet et forhold, har Kunis tidligere uttalt at Kutcher faktisk var hennes første kyss.

Før 43-åringen ble sammen med Kunis, var han gift med Demi Moore (58). Hun tok imidlertid ut skilsmisse i 2011, etter at Kutcher skal ha vært utro. Året etter fant han altså sammen med Kunis, og siden har det bare ballet på seg med forlovelse, barn og senere bryllup for duoen.

Sladrepressen har likevel flere ganger hevdet at det er trøbbel i ekteskapet, og rykter har stadig spredt seg som ild i tørt gress. Kunis har tidligere snakket ut om de mange ryktene rundt ekteskapet.

PÅ FRIFOT: Carina Dahl forteller om hvordan hun løy for å holde corona-kjæresten skjult for mediene. Video: Rød Løper/Carina Dahl Vis mer

- Skilles og gravid hvert år

I et intervju med Cosmopolitan i 2018, åpnet skuespilleren seg om de vanligste ryktene. Der avslørte hun blant annet at hun aldri leser om seg selv i sladdermagasinene.

Det er likevel enkelte ting heller ikke Kunis klarer å unngå å få med seg.

- Jeg leser ingenting om meg selv. Jeg vet oppriktig ikke hva som blir skrevet om meg, annet enn at jeg vet at jeg er gravid på årlig basis og at jeg og ektemannen min skal skilles hvert eneste år, sa hun den gang.

Selv om Kunis selv unngår rykter, skal det være verre for skuespillerens nære venner og familie.

- På et tidspunkt da jeg var gravid, skrev tabloidene sammen med et bilde av meg på forsiden, at jeg var sendt til sykehus i all hast. Hvor mye stress det forårsaket familien min, tror jeg ingen helt kan forstå, sa hun den gang.

LES OGSÅ: - Føles helt dritt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer