RASER: Maisie Williams synes ikke noe om at British Airways nekter folk under 18 år adgang til Business Lounge. Her fra HBO Golden Globes Afterparty i Los Angeles tidligere i år. Foto: All Over Press
RASER: Maisie Williams synes ikke noe om at British Airways nekter folk under 18 år adgang til Business Lounge. Her fra HBO Golden Globes Afterparty i Los Angeles tidligere i år. Foto: All Over PressVis mer

Ble nektet adgang på flyplass

TV-stjernen fyrte løs mot British Airways på Twitter.

SEOGHØR.NO: Til tross for at hun er verdensberømt for sin rolle som den tøffe småjenta Ayla Stark i HBO-serien «Game of Thrones», betyr ikke det at Maisie Williams (17) er velkommen overalt.

Nylig ble hun nemlig nektet adgang til British Airways' business lounge fordi hun ikke er myndig - og det får den unge stjernen til å rase:

«Avvist fra «business lounge» igjen, fordi jeg er under 18 og ikke ifølge med en voksen. Skjerp dere @BritishAirways», skriver hun.

British Airways har fått med seg Williams utbrudd, og har benyttet seg av det sosiale nettstedet til å svare 17-åringen.

De hevder grunnen til den strenge håndhevingen av reglene skyldes at VIP-avdelingen inneholder en åpen bar, som ikke er under tilsyn av flyplassens ansatte.

Men beklagelsen falt ikke i god jord hos «Game of Thrones»-stjernen:
«16-18 åringer kan altså fly jorden rundt alene, men kommer ikke inn på «business lounge...»

Det er flere av Williams Twitter-følgere som støtter frustrasjonen til 17-åringen, og blant de mange støtteerklæringene er også en fra skuespiller og artist Ed Sheeran (23) - som nylig opptrådde på Stavernfestivalen i Vestfold.

Maisie reiser verden rundt for å promotere «Game of Thrones», og i disse dager starter innspillingen av sesong fem. Men 17-åringen må vente helt til 15. april neste år før hun får lov til å entre British Airways' eksklusive business lounge...

LES OGSÅ: Maisie Williams nekter å gifte seg