Ble nektet å tro på julenissen

Justin Bieber fikk vite sannheten på grunn av morens kristne tro, men røpet den ikke til sine jevnaldrende.

INGEN JULENISSE: Justin Bieber visste helt fra han var liten at julenissen ikke fantes. Her er han sammen med "nissemor" Mariah Carey i videoen til duetten deres "All I want for Christmas".
INGEN JULENISSE: Justin Bieber visste helt fra han var liten at julenissen ikke fantes. Her er han sammen med "nissemor" Mariah Carey i videoen til duetten deres "All I want for Christmas". Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tenåringsidolet Justin Bieber (17) har aldri trodd på julenissen. Fra i tidlig alder fikk han nemlig beskjed om at den gavmilde karakteren ikke eksisterte. Popstjernens mor, Pattie (35), ville nemlig ikke lyve for sønnen sin.

- Moren min sa alltid at julenissen ikke fantes. Hun tenkte at dersom jeg fant ut sannheten på egenhånd, ville jeg tenke at hun hadde løyet for meg, sier han til AOL Music.

Morens kristne tro hadde også mye å si for beslutningen.

- Hun trodde at dersom hun fortalte meg om Gud, kanskje jeg ikke ville tro på ham etter å ha funnet ut sannheten om julenissen. Så hun bestemte seg for å være helt ærlig med meg, sier Justin.

Til tross for at Bieber viste sannheten, røpet han ikke hemmeligheten for sine jevnaldrende kamerater.

- Jeg ville ikke ødelegge julen for noen. Jeg var en snill gutt, sier 17-åringen.


De siste årene er det «Baby»-stjernen selv om har spilt julenisse for sine to søsken Jazmyn (3) og Jaxon (2).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Biebers kjæreste avslørte diamantring  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer