Ble nektet å spise under innspilling

«Sex og singelliv»-stjernen hadde et litt uvanlig problem...

NEKTET Å SPISE: Cynthia Nixon har blitt nektet å spise under innspillingene av «Sex og singelliv», angivelig fordi hun tygger så høylytt.  Foto: Stella Pictures
NEKTET Å SPISE: Cynthia Nixon har blitt nektet å spise under innspillingene av «Sex og singelliv», angivelig fordi hun tygger så høylytt. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  I juni er det premiere på den andre «Sex og singelliv»-filmen, hvor vi nok en gang får møte jentene fra TV-suksessen, som gikk sin seiersgang på skjermen fra 1998 til 2004.

Innspillingen av den nye filmen har blant annet foregått i Marocco, og det har versert mange spekulasjoner rundt hva som vil skje med Carrie og co i oppfølgeren.
 
Se trailer til filmen her! (ekstern link)

Det som imidlertid er sikkert og visst er at vi ikke får se Cynthia Nixons rollefigur Miranda spise særlig mye i filmen.

Ifølge »Sex og singelliv»-skaper Michael Patrick King nektet han nemlig skuespillerinnen å spise under filminnspilling fordi hun bråker så mye når hun tygger.

Nixons tygging skal angivelig være så høylytt at hun drukner ut de andre jentenes dialog, skriver Female First.

- Faktum er at det er kun én ting jeg har forsøkt å unngå med Cynthia i løpet av «Sex og singelliv»-tiden, og det er at hun skal spise under filming. Jeg oppdaget tidlig i den første sesongen av serien at når jeg skrev at Miranda skulle spise på en kafé, ja, så spiste Cynthia på kafeen.

- Jeg mener, hun tygget og bet med skikkelig volum. Det var tider der du ikke en gang kunne høre de andre jentenes dialog. Det var litt ekkelt egentlig. Jeg husker jeg tenkte «hvorfor gjør hun dette? Er det noen måte å komme rundt det på», forteller King. 

Både Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall og Kristin Davies har hatt lov til å velge hva de skal spise under restaurant-scenene og velger gjerne sunne måltider.

Nixon på sin side har sjokkert produsentene med sine mat-vaner.

- Jentene har alltid fått lov til å plukke hva de skal spise og Kristin og Sarah Jessica valgte alltid salat, mens Kim valgte blåbær. Men Cynthia, jeg pleide å titte over på henne, og da satt hun og spise en cheeseburger. Under klippingen pleide jeg å si «finnes det et eneste klipp hvor du ikke ser den steiken i munnen hennes? Finnes det et annet klipp?». Og det var ikke bare én burger, men nærmere åtte. For man måtte filme det igjen og igjen, og hver gang en ny burger kom på bordet ble hun enda lykkeligere, sier King. 

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!  

LES OGSÅ: - «Sex og singelliv»-filmene blir triologiVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer