Caitlyn Jenner:

Ble nektet å spise på hotellet

- Motbydelig.

BLE NEKTET Å SPISE: Cailyn Jenner måtte forlate hotellets restaurant. Det er imidlertid uenigheter om hva som egentlig var grunnen til at hun måtte dra. Foto: Shutterstock / Mediapunch / REX / NTB
BLE NEKTET Å SPISE: Cailyn Jenner måtte forlate hotellets restaurant. Det er imidlertid uenigheter om hva som egentlig var grunnen til at hun måtte dra. Foto: Shutterstock / Mediapunch / REX / NTB Vis mer
Publisert

Realitystjernen Caitlyn Jenner (72) er vant til å stå i stormer som en av de tidligere «Keeping Up with the Kardashians»-stjernene.

Men selv om Jenner ikke er fremmed for å motta reaksjoner, havne i krangler eller skandaler ble hun sjokkert under et nylig besøk på Beverly Hills Hotel.

Daily Mail og TMZ er blant mediene som omtaler saken.

Den tidligere realitystjernen tok til Instagram denne uken for å klage over en opplevelse hun hadde på det luksuriøse hotellet. Jenner hevder nemlig at hun ble nektet å spise lunsj på en av hotellets restauranter.

SJOKKDELTAKER: Det var til alles store overraskelse da det ble avslørt av «Phoenixen» i amerikanske «Maskorama» var Caitlyn Jenner. Video: Se og Hør. Vis mer

Ifølge Jenner skal de ansatte på hotellet ha forklart dette med at hun hadde en rift i buksen sin. Enkelte hevder imidlertid at hendelsen har opphav i kjedens forhold til homofile og transpersoner.

På Instagram-storyen til Jenner fyrte hun løs med kritikk mot hotellet, og mente det var forferdelig service å nekte henne å spise lunsj på grunn av en liten rift i buksen.

72-åringen brukte ord som «skam dere» og «motbydelig» i innleggene hun delte etter hendelsen. Jenner la også til at hun hadde vært kunde av hotellet i flere tiår, men at den tiden nå er forbi.

Overfor TMZ forteller en kilde at Jenner skal ha blitt overrasket over hendelsen.

OPERASJON: Her innrømmer Khloé Kardashian hva hun har gjort med ansiktet. Bilder fra HayU hos TV 2 play. Vis mer

Kilden peker også på at andre regler ved hotellet ikke ble håndhevet, blant annet regelen om at det ikke skal tas bilder. Angivelig skal flere fans ha kommet bort for å bli fotografert med Jenner uten at bemanningen skal ha stoppet dette.

Ville straffe homofile

En annen kilde, som hevder å være nær Jenner, påstår at utestengelsen kan handle om selvskapets historie, som viser til problemer med LGBTQ-miljøet.

Beverly Hills Hotel er en del av Dorchester Collection, som eies av Brunei Investment Agency (BIA), et formuesfond for nasjonen Brunei.

AVVIK: Miljødirektoratet har avdekket flere avvik i nettbutikken «Trendy Things», startet av influensene Isabel Raad og Pierre Louis. Vis mer

Tilbake i 2014 forsøkte sultanen av Brunei, Hassanal Bolkiah (75), å lage lover som ville gjøre homofil sex og utroskap straffbart med steining til døden. Dette utløste en boikott av hotellet, ifølge The Guardian.

Jenner tagget både hotellet og The Dorchester Collection på Instagram, slik at de skulle få med seg misnøyen hennes.

En talsperson for hotellet har imidlertid en annen forklaring, og mener hendelsen utelukkende handlet om kleskoden.

- Se vår kleskode som er angitt på nettsiden vår og gitt til alle gjester når de foretar en reservasjon hos oss, forteller en talsperson for hotellet til Daily Mail.

SETTES PÅ PLASS: Da Kim Kardashian spilte inn en reklamefilm til Instagram-story får hun passet sitt påskrevet av datteren North West. Video: Instagram - @kimkardashian/Se og Hør Vis mer

nettsiden til hotellet står det følgende:

«På Polo Lounge oppfordrer vi deg til å kle deg for anledningen, så vi ber om at du avstår fra å bruke uformelle hatter, rippet denim, crop-tops, nattøy, badetøy og ermeløse skjorter for menn. Etter kl. 16.00 tillater vi ikke shorts, flipflops (inkludert Birkenstocks) eller sportsklær (inkludert treningsdresser)».

Jenner tok senere til Instagram nok en gang etter at TMZ hadde skrevet om hendelsen og viste til kleskoden til hotellet.

72-åringen understreket at de bruker uttrykk som «oppfordrer», og la til at hun tok bilder med fansen uten misnøye fra hotellpersonellet.

Det er duket for en reunion for «The Kardashians» og der avslører Kim hemmelig drama før skandalebryllupet. «Bilder fra HayU hos TV 2 play». Vis mer

Sto frem som transperson

Etter flere måneder med spekulasjoner og paparazzibilder, samt etter skilsmissen fra Kris Jenner (66), sto Jenner frem som transperson i 2015.

På forsiden av Vanity Fair, med tittelen «Call me Caitlyn», offentliggjorde hun sitt nye liv. I løpet av det 23 år lange ekteskapet fikk Caitlyn og Kris døtrene Kendall (26) og Kylie Jenner (24).

I tillegg figurerte Caitlyn som bonuspappa for Kourtney (42), Kim (41), Khloé (37) og Rob (34) Kardashian gjennom store deler av oppveksten.

Fra tidligere ekteskap har hun også barna Burt (43), Cassandra (41), Brandon (40) og Brody (38).

LES OGSÅ: Ble mamma i all hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer