Ble nektet å spille «Fairytale»

Den norske artisten fikk ikke spille sin største hit for svenskene.

IKKE NOE EVENTYR: Alexander Rybak fikk ikke fremføre «Fairytale» under svenske «Allsång på Skansen».  Foto: STELLA PICTURES
IKKE NOE EVENTYR: Alexander Rybak fikk ikke fremføre «Fairytale» under svenske «Allsång på Skansen». Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Til tross for rekordpoeng i Eurovision i 2009 fikk ikke Alexander Rybak (25) fremføre hitlåten «Fairytale» da han skulle opptre i det svenske TV-programmet  «Allsång på Skansen» tirsdag.

- Det er et ønske fra oss, sier prosjektleder og produsent i SVT Susanna Jacobsson til Aftonbladet.

På forhånd var det kjent at Eurovision-vinner Loreen Talhaoui (28) skulle synge «Euphoria» og Charlotte Perrelli skulle fremføre sin vinnerlåt «Tusen og en natt».

Men Alexander fikk ikke fremføre sin Eurovision-hit.

- Nei, det kommer han ikke til å gjøre. Jeg forteller ikke hva han skal gjøre, men det blir ikke den. Den inngikk ikke i ideen vi har. Han kan spille noen noter fra den, men det er ikke den låten han er her for å fremføre, sa Jacobsson mandag.

Se og Hør kunne tidligere denne uken avsløre at Rybak har blitt singel etter bruddet fra Maria Slyngstad. I løpet av sommeren opptrer han rundt om i Europa, i tillegg til sommershowet «Bettan, Alexander og Didrik» på hotell Klubben i Tønsberg. 


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: I hardtrening før han kastet klærne  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer