REISTE BORT: Elisabeth Martinsen var en av nesten 50 kvinner som forlot hus og hjem - og reiste til Malta - i TV 2-programmet "Da damene dro". Foto: TV 2
REISTE BORT: Elisabeth Martinsen var en av nesten 50 kvinner som forlot hus og hjem - og reiste til Malta - i TV 2-programmet "Da damene dro". Foto: TV 2Vis mer

Ble nektet å ringe hjem

- Vi fikk strenge restriksjoner fra TV 2, avslører "Da damene dro"-deltageren.

SEHER.NO: TV 2-programmet "Da damene dro" har vært en knallsuksess så langt. Reality-programmet, der mennene skal "styre" Husøy i Senja mens kvinnene stikker på en tidagerstur til Malta, har hatt godt over 800.000 seere de to tirsdagene det har blitt sendt.

I fredagens "Senkveld" fortalte en av deltagerne, Rolf Bjørnar Tøllefsen, at det gikk greit å være borte fra samboeren, Elisabeth Martinsen.

- Det eneste problemet var vel dette med sex, sa han latterfullt til Thomas og Harald.
Akkurat det er ikke samboeren enig i. Elisabeth synes nemlig det var mer enn sex som gjorde at savnet kom snikende.

- Vi fikk strenge restriksjoner fra TV 2 om at vi ikke fikk lov til å ringe hjem dersom ikke et kamerateam fulgte oss "på hver side av røret". Og det var det som gjorde det litt spesielt - at jeg ikke fikk ringe Rolf Bjørnar og Sander. For det er klart at jeg savnet dem, selv om det skjedde så mye at vi egentlig ikke hadde tid til å tenke på savnet, sier hun til Seher.no.

I tirsdagens episode av den populære TV 2-satsningen får man derimot se at Elisabeth snakker med sønnen, samt sin samboer. Og det skal vise seg å bli en svært så rørende seanse...

- Sander var så søt i telefonen. Jeg prøvde å motivere ham, men jeg tror ikke det gikk så bra - så vi måtte bare avslutte. Jeg har sett reklamen for kveldens program flere ganger, og jeg blir like rørt hver gang jeg ser det, forteller hun.

Rørt eller ikke: Elisabeth koste seg sammen med nesten 50 kvinner i Malta. Samtidig innrømmer hun at det ikke bestandig var så lett å være langt, langt hjemmefra.

- Det gikk kjempegreit, men hele settinga gjorde at man ble litt ekstra følsom. Vi er vant til å være mye borte fra hverandre ettersom han reiser mye med jobben sin, men da jeg var i Malta fikk jeg generelt sett sterke reaksjoner. Og det tror jeg det var mange av de andre som også slet med. Men det verste var vel det at jeg ikke fikk lov til å ringe hjem når jeg ville.

- Hvordan reagerte du da Rolf Bjørnar i "Senkveld" sa at mangelen på sex var det største problemet da du var borte?

- He he, Rolf Bjørnar pleier jo alltid å være så sindig. Vi holdt på å le oss skakk ihjel da vi så det. Men jeg ble ikke snurt eller fornærmet, det ble jeg ikke, forteller Elisabeth Martinsen, som hadde med seg sin nå syv måneder gamle datter, Hannah, til solfylte Malta.

"Da damene dro" ser du på TV 2 tirsdager klokka 20.00.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Dette var ikke en tabbe