Ble nektet å fikse på tennene i ti år

- Det var grusomt, sier «Harry Potter»-stjernen.

KJENT ROLLE: Lewis spilte rollen som Nilus Langballe i Harry Potter-filmene. Foto: All Over Press
KJENT ROLLE: Lewis spilte rollen som Nilus Langballe i Harry Potter-filmene. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den britiske skuespilleren Matthew Lewis (24) brukte et tiår på å spille rollen som Nilus Langballe i de populære «Harry Potter»-filmene.

Likevel var han ikke helt fornøyd med situasjonen. Lewis ønsket nemlig gjennom hele perioden å fikse på sine skjeve tenner.

Det ble han nektet å gjøre. Lewis' tannlege hadde fått strenge instrukser om å ikke gi skuespilleren tannregulering, fordi det ville ødelegge rollefiguren hans.

- Jeg hatet å leve med så dårlige tenner i så lang tid. Jeg måtte gå i ti jævlige år uten å få gjort noe som helst, sier han til avisen Independent.

Da Lewis fikk rollen i den aller første «Harry Potter»-filmen, var han en overvektig gutt. Men ettersom han ble eldre, ble han slankere og høyere. Det likte ikke filmsjefene.

- De puttet meg i en «fat suit» og ga meg falske tenner. Når jeg ser tilbake på det, plager det meg ikke så mye. Men der og da, når man går gjennom puberteten og er på et filmsett med mange attraktive jenter. Og man må ha på «fat suit» og ha langt, fett hår. Det var grusomt. Virkelig grusomt, sier han.

Etter den siste «Harry Potter»-filmen, fikset Lewis endelig på tennene...

LES OGSÅ: Ble bedt om å slutte som skuespiller
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer