Brigitte Nielsen:

Ble mor som 54-åring

- Det er ikke noe som heter «for gammel».

VOKSEN MAMMA: Brigitte Nielsen er 60 år og småbarnsmor. Foto: Maurizio D'Avanzo/ipa-agency n/Shutterstock/NTB
VOKSEN MAMMA: Brigitte Nielsen er 60 år og småbarnsmor. Foto: Maurizio D'Avanzo/ipa-agency n/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var flere som hevet et øyebryn eller to da det ble kjent at det tidligere sexsymbolet, Brigitte Nielsen (60), skulle bli mor som 54-åring.

Selv var den danske filmstjernen og hennes 15 år yngre ektemann, italienske Mattia Dessi (45), i ekstase da vesle Frida så dagens lys sommeren 2018.

- Vi er overlykkelige over å kunne ønske vår vakre datter velkommen inn i livene våre. Det har vært en lang vei, men det har vært så verdt det. Vi har aldri vært mer forelsket, delte paret den gang i en uttalelse.

Fødselen av datteren skjedde 23 år etter at Nielsen sist ble mor. Fra før av har hun nemlig også fire voksne sønner; Julian Winding (39), Killian Marcus Nielsen (33), Douglas Aaron Meyer (30), og Raoul Ayrton Meyer Jr. (28).

BABY I BAKSETET: På vei til sykehuset forstår Gabriela Correia (33) at hun ikke rekker fram i tide. Video: Instagram (Gabrielcorreiaw/Deborahghelman). Reporter: Håvard T-L Knutsen. Vis mer

«Alderen til en bestemor»

Nå åpner 60-åringen opp om hvordan livet som småbarnsmor er. Og hun vet hva du tenker; at hun er altfor gammel til å være mor til en femåring.

- Halve verden sa det da jeg ble gravid som 54-åring, inkludert mine fire eldre sønner. Men det er ikke noe som heter «for gammel», forteller hun i et intervju med People, og fortsetter:

- Vi sier ikke det til menn som får barn i 60-, 70- eller 80-årene! Så på Robert De Niro. Han er 79 år og har et barn på syv måneder.

Nielsen, som er ekskjæreste med Sylvester Stallone (77), hevder at hennes visdom, tankesett og alder gjør henne til en fantastisk forelder.

- Jeg har tålmodigheten og den ekstra kjærligheten å gi nå, og jeg tror det er fordi jeg har alderen til en bestemor. Da jeg var en yngre mor måtte jeg ofte sjonglere det å være singel, være om bord på et fly eller et filmsett. Nå kommer Frida først, forklarer hun og legger til at hun overraskende nok er mindre trøtt nå enn hun var med sine andre barn.

LES OGSÅ: Raser: - Forstår det ikke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer