Brigitte Nielsen:

Ble mor som 54-åring: - Bare vent

Oppfordrer andre til å vente med barn.

FEMBARNSMOR: Brigitte Nielsen har fire voksne barn og en fire år gammel datter. Her med ektemannen Mattia Dessi i 2019. Foto: Splash News / NTB
FEMBARNSMOR: Brigitte Nielsen har fire voksne barn og en fire år gammel datter. Her med ektemannen Mattia Dessi i 2019. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Den danske skuespilleren og modellen Brigitte Nielsen (59) overrasket mange da hun i mai 2018 annonserte at hun skulle bli fembarnsmor - i en alder av 54 år.

I tillegg til datteren Frida, som nå er blitt fire år, har hun også fire nå voksne sønner fra tidligere forhold. Nå åpner skuespilleren seg om privatlivet i et nytt intervju med Vouge Scandinavia.

- Selvfølgelig er det å strekke det langt å bli gravid som 54-åring, innrømmer Nielsen overfor Vouge.

Drømmen gikk i oppfyllelse

Hun har datteren sammen med ektemannen, den italienske filminstruktøren Mattia Dessi (43). De møttes da hun var 40 og han var 25.

I intervjuet kommer det frem at det tok henne ti år å bli gravid den siste gangen. Paret fikk beskjed om at de bare hadde 2,5 prosent sjanse for å lykkes, men for fire år siden gikk drømmen i oppfyllelse.

Hun understreker at det var helt spesielt å få datteren, til tross for vanskelighetene. Skuespilleren synes selv ikke at hun er en dårligere mor nå enn da hun var ung.

Derimot mener hun at alderen gjør henne enda bedre.

I tillegg oppfordrer hun andre til å vente med å få barn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.