Brigitte Nielsen:

Ble mor som 54-åring: - Bare vent

Oppfordrer andre til å vente med barn.

FEMBARNSMOR: Brigitte Nielsen har fire voksne barn og en fire år gammel datter. Her med ektemannen Mattia Dessi i 2019. Foto: Splash News / NTB
FEMBARNSMOR: Brigitte Nielsen har fire voksne barn og en fire år gammel datter. Her med ektemannen Mattia Dessi i 2019. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Den danske skuespilleren og modellen Brigitte Nielsen (59) overrasket mange da hun i mai 2018 annonserte at hun skulle bli fembarnsmor - i en alder av 54 år.

I tillegg til datteren Frida, som nå er blitt fire år, har hun også fire nå voksne sønner fra tidligere forhold. Nå åpner skuespilleren seg om privatlivet i et nytt intervju med Vouge Scandinavia.

- Selvfølgelig er det å strekke det langt å bli gravid som 54-åring, innrømmer Nielsen overfor Vouge.

STOR ALDERSFORSKJELL: Ekteparet Quran og Cheryl McCain har fått millioner av følgere på TikTok etter å ha delt kjærlige videoer fra forholdet. Nå har de også startet med OnlyFans. Video: Rød Løper Vis mer

Drømmen gikk i oppfyllelse

Hun har datteren sammen med ektemannen, den italienske filminstruktøren Mattia Dessi (43). De møttes da hun var 40 og han var 25.

I intervjuet kommer det frem at det tok henne ti år å bli gravid den siste gangen. Paret fikk beskjed om at de bare hadde 2,5 prosent sjanse for å lykkes, men for fire år siden gikk drømmen i oppfyllelse.

Hun understreker at det var helt spesielt å få datteren, til tross for vanskelighetene. Skuespilleren synes selv ikke at hun er en dårligere mor nå enn da hun var ung.

Derimot mener hun at alderen gjør henne enda bedre.

I tillegg oppfordrer hun andre til å vente med å få barn.

BRAKK RYGGEN: Susanne Evjen brakk ryggen da hun ble mamma. Vis mer

- Jeg sier til kvinner i dag, hvis de er gravide og det er det de vil - gjør det. Men hvis dere kan, frys ned eggene deres, bare vent. Bare vent. Fordi dere endrer dere mye. Det kan være dere ikke trenger å vente til dere er på min alder, men ta tiden deres.

I et intervju med People i 2018 fortalte 80-tallsstjernen at graviditeten og fødselen fikk henne til å føle seg ungdommelig igjen. Likevel er hun redd for hva andre vil tro når hennes nyfødte datter vokser opp.

- Det er mulig jeg velger å ikke følge henne til skolen når den tid kommer. Det kan ektemannen min gjøre. Jeg orker ikke at folk skal si: «Er det bestemoren din som følger deg til skolen?» Jeg vil ikke få Frida til å føle seg flau, sa hun til nettstedet da.

LES OGSÅ: Barnestjernen avslører hemmelig familiedrama

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer