Jenna Bush Hager:

Ble mor for tredje gang

- Vi er i ekstase.

FIKK EN SØNN: Jenna Bush Hager fikk sitt tredje barn forrige uke. Foto: NTB Scanpix
FIKK EN SØNN: Jenna Bush Hager fikk sitt tredje barn forrige uke. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I april kunne Jenna Bush Hager (37), datteren til tidligere president George W. Bush (73), avsløre at hun og ektemannen Henry Hager (41) ventet sitt tredje barn sammen.

- Ja, jeg er gravid. Jeg er veldig gravid. Jeg skjønner ikke hvordan dere ikke har lagt merke til det, sa 37-åringen under «Today» ifølge People.

- Det er et stort sjokk, det er overveldende. Vi er takknemlige, men Henry trenger gratulasjonene, for han er litt skremt, fortsatte hun.

Og nå er ventetiden over for paret.

- Vi er i ekstase over å ønske Henry Harold «Hal» Hager velkommen til denne verden!, sier den nybakte moren til People.

Stolte søstre

Den lille gutten kom til verden 2. august og er oppkalt etter flere på farens side, inkludert sin egen pappa og farfar.

- Harold kommer fra min morfar, Pa, som jeg elsket høyt og jeg kunne ikke vente med å få en sønn og oppkalle etter ham, fortsetter hun.

Fra tidligere har paret døtrene Poppy Louise som snart fyller fire, og Margaret Laura (6). Ifølge den nybakte trebarnsmoren er jentene svært glade over å ha fått en lillebror.

Den gledelige nyheten er også delt på Jennas Instagram-profil, og gratulasjonene renner inn i kommentarfeltet.

- Velkommen til verden min kjære Henry Harold «Hal» Hager!
Hal kom til verden på fredag, skriver hun.

- Livet vårt har aldri vært søtere, fortsetter hun.

FIKK EN SØNN: Jenna og Henry fikk nylig en sønn sammen. Fra tidligere har de to døtre. Her da de giftet seg i 2008. Foto: NTB Scanpix
FIKK EN SØNN: Jenna og Henry fikk nylig en sønn sammen. Fra tidligere har de to døtre. Her da de giftet seg i 2008. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Derfor avslørte hun nyheten

Nyheten om at Hager-paret ventet sitt tredje barn sammen avslørte Jenna som nevnt selv under «Today» i april. Videre forklarte 37-åringen at hun og ektemannen delte den glade nyheten med døtrene Poppy Louise og Margaret Laura, og at hun derfor ikke så noen annen utvei enn å annonsere graviditeten på TV også.

- Jeg forteller det kun fordi at de fikk vite det i påskeegget sitt i går. De fortalte det til mannen bak meg på flyet, de sa det til folk i kirken ... De er så glade, sa hun.

Med andre ord virket mye som at 37-åringen var «redd» for at døtrene skulle avsløre nyheten før henne.

LES OGSÅ: Kjendissønnen har gjort alt for å skjerme seg selv

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer