Chelsea Clinton:

Ble mor for tredje gang

Presidentdatteren skriver at familien stråler av lykke.

BLE MAMMA IGJEN: Chelsea Clinton (t.v) er datter av Bill og Hillary Clinton. Nå kan hun avsløre at hun har fått sitt tredje barn. Foto: NTB scanpix
BLE MAMMA IGJEN: Chelsea Clinton (t.v) er datter av Bill og Hillary Clinton. Nå kan hun avsløre at hun har fått sitt tredje barn. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at Clinton-familien er en av USAs aller mest kjente. Tidligere president Bill Clinton (72) var ansvarlig for en rekke skandaler under sin tid i det ovale kontor, og huskes kanskje spesielt godt for affæren han hadde med unge Monica Lewinsky (45).

Hans kone Hillary (71) lå ved forrige valg an til å bli USAs første kvinnelige president, men måtte se seg slått av Donald Trump (73). Før det var hun godt kjent for sin politiske karriere, som fortsatt pågår den dag i dag - tross valgnederlaget.

Politikerparet er så kjente at også datteren deres, 39 år gamle Chelsea Clinton, har blitt litt av en kjendis. Hun har i tillegg gjort det godt som forfatter.

I januar kunngjorde hun at hun og ektemannen, Mark Mezvinsky (41), skulle bli foreldre for tredje gang.

Ny sønn

Nå kan presidentdatteren avsløre at den lille har kommet til verden.

«Denne morgenen ønsket vi vår sønn, Jasper Clinton Mezvinsky, velkommen til verden. Vi stråler av glede og takknemlighet, og kan ikke vente med å introdusere ham til hans storesøster og -bror», skrev hun på Twitter mandag ettermiddag.

De giftet seg i 2010, og har altså fra før av datteren Charlotte (4) og sønnen Aidan (2). Da paret kunngjorde svangerskapet i januar, fortalte Clinton at de to andre gledet seg stort til å bli storesøsken.

Livet med barn er derimot ikke alltid like enkelt. Da paret fikk Charlotte i 2015, åpnet hun seg om at livet byr på visse forandringer etter et barn.

- Jeg visste ikke at jeg kunne bry meg om noe så mye så intenst før jeg ble mamma. På en eller annen måte elsker jeg mannen min høyere også nå, og foreldrene mine. Jeg føler til og med enda sterkere for jobben min. Spesielt når det kommer til kvinner og jenter, siden jeg selv har fått en datter, delte hun med People i 2015.

PÅ JOBB: Clinton har ikke latt svangerskapet sette en stopper for hvor mye hun jobber. Her er hun på et pride-arrangement i slutten av juni, sammen med moteskaper Donatella Versace og artist Lady Gaga. Foto: NTB scanpix
PÅ JOBB: Clinton har ikke latt svangerskapet sette en stopper for hvor mye hun jobber. Her er hun på et pride-arrangement i slutten av juni, sammen med moteskaper Donatella Versace og artist Lady Gaga. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Og jeg tror at kjærligheten min for Charlotte har åpnet mer plass i hjertet og hjernen min enn jeg i det hele tatt visste at jeg hadde, la 39-åringen til.

Trives som besteforeldre

Lille Jasper blir Bill og Hillary Clintons tredje barnebarn. Da den politiske duoen ble besteforeldre for første gang i 2014, tydet mye på at de var svært fornøyde med sin nye tilværelse.

- Jeg vil være barnevakt så ofte jeg kan, påpekte den nybakte bestemoren overfor People den gang - og avslørte at hun allerede hadde begynt forberedelsene til bestemorstilværelsen.

HURRA: Da lille Charlotte kom til verden i 2014, poserte de nybakte foreldrene stolt med besteforeldrene utenfor sykehuset i New York. Foto: NTB scanpix
HURRA: Da lille Charlotte kom til verden i 2014, poserte de nybakte foreldrene stolt med besteforeldrene utenfor sykehuset i New York. Foto: NTB scanpix Vis mer

I 2012 fortalte 39-åringen i et intervju med Vogue at moren, som den gang var utenriksminister, hintet om at hun måtte begynne å få barn snart.

- Hun sier alltid at det å få barn var det største som har skjedd henne (..) Da jeg vokste opp visste jeg alltid at jeg var det viktigste i mine foreldres liv og jeg ønsker at våre barn skal føle det på samme måte, uttalte Chelsea Clinton den gang.

Det hele har altså løst seg, og besteforeldrene Clinton har trolig nok å bryne seg på om dagen.

LES OGSÅ: Avslører døtrenes strenge regime

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer