Ble mor for første gang

Torsdag morgen fødte Synnøve Skarbø en jente.

FIKK EN DATTER: Torsdag morgen fødte Synnøve Skarbø en datter som skal hete Lydia.  Foto: Stella Pictures
FIKK EN DATTER: Torsdag morgen fødte Synnøve Skarbø en datter som skal hete Lydia. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Synnøve Skarbø (41) og samboeren Per Øyvind Skarnæs har blitt foreldre til en liten jente. Babyen kom til verden torsdag morgen og skal hete Lydia.

Ifølge TV2 står alt bra til med mor og barn.

«ENDELIG!!! Klokka 09.09 i dag kom jenta vår! Lydia har mørkt hår, trutmunn og skikkelig morratryne. Vi er superhappy og letta!!», skriver Skarbø i en tekstmelding til «God kveld Norge».


I januar fortalte Skarbø til bladet Kamille at hun ikke elsket å være gravid.

- Jeg har aldri i mitt liv følt meg så støgg. Rent fysisk er jeg i fin-fin form, men det har vært tøft for psyken å være gravid. Man mister jo helt kontrollen over kropp og sinn, sier Skarbø til magasinet Kamille ifølge Her og Nå.

Skarbø har tidligere vært redaksjonssjef i motebladet Elle. Hun har lenge vært et profilert TV navn og har ledet programmer som «Wipeout», «Spotlight» og «Total Blackout».
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg venter barn, og gleder meg i hjel  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer