Bettina Flatland:

Ble mor for andre gang

Søsteren til Katarina Flatland fikk en sønn.

GRAVIDE SAMTIDIG: Søstrene Katarina og Bettina Flatland har gått gravide samtidig. Nå har sistnevnte fått en sønn. Foto: Espen Solli/Se og Hør
GRAVIDE SAMTIDIG: Søstrene Katarina og Bettina Flatland har gått gravide samtidig. Nå har sistnevnte fått en sønn. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer
Publisert

Søstrene Katarina (30) og Bettina Flatland (34) har den siste tiden gått gravide samtidig - sistnevnte med sitt andre barn.

Nå har hun fått en sønn sammen med kjæresten Hans-Christopher Østby, bekrefter pappa, TV-profil Hallvard Flatland (63) til Se og Hør.

- Bettina og Hansa har fått en velskapt sønn, og alt er bra med både mor og barn, skriver han i en tekstmelding.

Han har altså blitt bestefar for andre gang, med et tredje barnebarn rundt svingen.

Tobarnsmor

Bettina fikk sitt første barn i 2017 - datteren Alexandra (2). Da var det lillesøsteren som avslørte den gledelige nyheten på Instagram.

«Tante Katarina er ut av en annen verden forelsket i sin nye bestevenninne», skrev hun da.

Hun delte også et Instagram-bilde av seg og søsteren for en uke siden, begge to med struttende mager.

«Det ruges i Flatlands rugekasse om dagen, disse to hønene venter i år hver sin baby», skrev hun under bildet.

Storesøsteren har i motsetning til Katarina ikke valgt seg et liv i rampelyset. Hun har valgt seg en karriere i kommunikasjonsbransjen, og er kommunikasjonsdirektør i Petter Stordalens Nordic Choice Hotels-kjede.

Holdt graviditeten hemmelig

Det er kort tid siden Katarina avslørte at hun venter sitt første barn med ektemannen Harald Meling Dobloug. I april hadde de holdt gravidnyheten hemmelig i tre måneder, så paret venter sitt første barn til høsten.

Katarina Flatland og Fredrik Græsvik intervjues i forbindelse med at de leder TV2-programmet "God sommer Norge" sammen. Katarina Flatland forteller om da kjæresten Harald Dobloug fridde til henne, og om bryllupsplanene. Vis mer

Dobloug og Flatland giftet seg i 2018 i et storslått bryllup på et slott på Fyn i Danmark - etter å ha vært et par siden 2011.

Etter fire og et halvt år som kjærester fridde Dobloug til Flatland og fikk ja.

Frieriet fant sted mens de to var på ferie sammen i New York våren 2016. Det var Flatland selv som avslørte forlovelsen med et innlegg på sin Instagram-profil.

LES OGSÅ: - Ikke alt er et glansbilde til enhver tid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer