KLARSYNT: I juni var Therese Hussein med Seher.no til Bergen Museum i håp om å få kontakt med James Griegs gjenferd. Foto: Anders Myhren/Seher.no
KLARSYNT: I juni var Therese Hussein med Seher.no til Bergen Museum i håp om å få kontakt med James Griegs gjenferd. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Ble mobbet som barn

- Det var en sår periode med store psykiske påkjenninger.

SEHER.NO:  I vår gikk Therese Marie M. Hussein (36) helt til topps i TVNorge-programmet "Jakten på den 6. sans".

I programmet forbløffet Therese - som tidligere i år også var på spøkelsesjakt  med Seher.no - både konkurrentene og seerne ved å avsløre tidligere mord og hendelser.

Til Norsk Ukeblad forteller 36-åringen at serien ga henne ny selvtillit og lyst til å fortsette å dyrke sine spesielle evner.

Men til tross for stor suksess i TVNorge-programmet, har ikke livet alltid vært en dans på roser for Loddefjord-kvinnen.

I sine barneår måtte hun tåle mye mobbing fra jevngamle barn som kalte henne "Mor Teresa".

- Jeg ble mobbet fordi jeg var så følsom, annerledes og samvittighetsfull. Det var en veldig sår periode med store psykiske påkjenninger. Og mobbingen bidro til at jeg omtrent ikke orket å gå på skolen, forteller Therese til Norsk Ukeblad, ifølge Her og Nå.

Ifølge bladet fikk Therese tilkjent erstatning på 100 000 kroner for tapt skolegang, etter at hun for ti år siden bestemte seg for å ta et oppgjør med hjemkommunen Fjell på Sotra.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Dette er ren mobbing

Se Therese på spøkelsesjakt på Bergen Museum her:


[obj:media:7891]