BLE MOBBET: - Jeg vet hvordan det føles å bli sett rart på fordi man er litt annerledes. Å bli kalt stygge navn og tilbringe det meste av tiden alene, det er veldig trist. Jeg ble ertet en del som barn, sier Ole Gustav Johnsen. Foto: X Factor 2010, Oslo-audition
BLE MOBBET: - Jeg vet hvordan det føles å bli sett rart på fordi man er litt annerledes. Å bli kalt stygge navn og tilbringe det meste av tiden alene, det er veldig trist. Jeg ble ertet en del som barn, sier Ole Gustav Johnsen. Foto: X Factor 2010, Oslo-audition Vis mer

Ble mobbet som barn

- Jeg vet hvordan det føles å tilbringe det meste av tiden alene.

Publisert
SEHER.NO: Fredag starter finalerundene i årets «X Factor» på TV 2. Blant de 12 finalistene er blant andre Ole Gustav Johnsen (29), som har sjarmert norske TV-seere i senk fra første minutt, da han med sitt blide humør entret auditionscenen og målbant publikum.

Til Her og Nå forteller derimot Ole Gustav at alt ikke alltid har vært like lett i livet hans.

- Jeg vet hvordan det føles å bli sett rart på fordi man er litt annerledes. Å bli kalt stygge navn og tilbringe det meste av tiden alene, det er veldig trist. Jeg ble ertet en del som barn, sier «X Factor»-finalisten til ukebladet.

29-åringen, som er født og oppvokst i Froland, like utenfor Arendal, er derimot ikke sint på dem som mobbet ham den gang.

- Jeg ble aldri utsatt for trusler eller vold, men jeg tror folk var litt usikre fordi jeg var annerledes. Jeg ble sett på som rar. Jeg bærer ikke nag til noen i dag, nå kan jeg le litt av det, erkjenner synshemmede Johnsen.

Begge foreldrene hans er funksjonshemmet, og moren sitter i rullestol.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette er årets «X Factor»-finalister

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer