Ble mobbet som barn

Men Victorias hevn var søt...

BERØMT PAR: David og Victoria Beckham er kjent som store navn verden over.  Foto: Stella Pictures
BERØMT PAR: David og Victoria Beckham er kjent som store navn verden over. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Klesdesigneren og forretningskvinnen Victoria Beckham (37) har et liv de fleste bare kan drømme om.

Hun er gift med fotballproffen David Beckham (36), har fire nydelige barn, og en karriere hvor hun håver inn millioner av kroner. Men livet har ikke alltid vært lett for den tidligere "Spice Gilrs"-stjernen.

- Jeg var en tynn liten 8-åring med hult fjes og musefletter. Fortennene mine hadde et mellomrom stort nok til å sette fast en ert. Det var fryktelig. Jeg passet ikke inn, forteller hun i et intervju med magasinet Hello!

- Barn plukket opp ting fra sølepytter og kastet det på meg, mens jeg stod igjen alene. Noen dyttet også rundt på meg, og sa at de skulle banke meg opp.

Men selvom Victoria var et ensomt barn bet hun tennene sammen og overså bøllene.

- Jeg brydde meg ikke om dem for jeg trengte ikke venner. En dag skulle jeg vise dem. Jeg skulle bli berømt, og da kunne de angre, sier hun til bladet.

Og den bestemte lille jentungen fikk rett. I dag er den stygge andungen blitt en vakker svane samtidig som hun er en av de mest omtalte kjendisene i hele bransjen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Harper skal aldri gå i brukte klær

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer