STERK: Silya Nymoen skulle gjerne tatt en prat med mobberne fra oppveksten. Foto: Tore Skaar
STERK: Silya Nymoen skulle gjerne tatt en prat med mobberne fra oppveksten. Foto: Tore SkaarVis mer

Ble mobbet som barn

Dette vil artist Silya Nymoen si til mobberne dersom hun møter dem i dag.

SEOGHØR.NO: Silya Nymoen (37) sang seg inn i TV-seernes hjerter da hun stakk av med seieren i underholdingsprogrammet «Stjernekamp» på NRK i fjor. På skjermen viste Oslo-jenta styrke og sjarm, er siden blitt en av Norges mest ettertraktede artister.

Men ikke alt har gått den rødhårede skjønnhetens vei.

I et intervju med Dagbladet Magasinet åpner Nymoen opp om den tøffe oppveksten, som blant annet bar preg av mobbing fra medelever. På spørsmål om hva hun skulle ha sagt til de som mobbet henne, dersom hun møtte dem i dag, svarer hun til magasinet:

SUKSESS: I fjor vant Silya Nymoen «Stjernekamp»på NRK. Her gratuleres hun av programleder Kåre Magnus Bergh og de aldre deltakerne. Foto: Tore Skaar
SUKSESS: I fjor vant Silya Nymoen «Stjernekamp»på NRK. Her gratuleres hun av programleder Kåre Magnus Bergh og de aldre deltakerne. Foto: Tore Skaar Vis mer

- Jeg skulle vært helt rolig, kanskje spurt om hvordan de har det inne i sjela si. Har de det bra med seg sjøl? Har de fått til det de vil i livet?

37-åringen vokste opp på Bøler på Oslos østkant.

På skjermen igjen

På slutten av 90-tallet slo Silya, som egentlig heter Silje Haugum Nymoen, gjennom i hip hop-gruppa Multicyde. Trioen gjorde sukess med låta «Not for the Dough», som de ble Spellemannsnominert for samme år.

Med både Spellemannserfaring og «Stjernekamp»- og «Melodi Grand Prix»-deltakelse er Silya godt rustet til neste TV-oppdrag - nemlig  å lede årets «Melodi Grand Prix»-show på NRK.

Oppdraget skal hun dele med den tidligere «Stjernekamp»-programlederen Kåre Magnus Bergh.

LES OGSÅ: - Skilsmissen ble en befrielse