Millie Bobby Brown:

Ble mobbet så mye at hun måtte bytte skole

- Det førte til mye angst og problemer.

STJERNE: I dag er 15 år gamle Millie Bobby Brown en av Hollywoods store stjerneskudd. Da hun gikk på skolen i England opplevde hun imidlertid ikke bare oppturer. Foto: NTB Scanpix
STJERNE: I dag er 15 år gamle Millie Bobby Brown en av Hollywoods store stjerneskudd. Da hun gikk på skolen i England opplevde hun imidlertid ikke bare oppturer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For tre år siden, i 2016, kom den første episoden av serien «Stranger Things» ut på Netflix, og siden den gang har den britiske skuespilleren Millie Bobby Brown (15), som har en av hovedrollene i serien, virkelig skapt seg et navn i Hollywood.

De siste årene har hun dukket opp på utallige røde løpere, og fått mye skryt for både prestasjonene i serien samt sin gode motesans.

I mars ble hun også koblet til den mellomste Beckham-sønnen, Romeo (16), et halvt år etter at hun avslørte at hun ikke lenger var sammen med Jacob Sartorius (16).

NETFLIX: Den svært populære Netflix-serien går inn i sin tredje sesong, og her er traileren. Vis mer

Til tross for at ting har gått veien for den unge skuespilleren de siste årene, avslører 15-åringen i et nytt intervju med magasinet Glamour at hun ikke alltid har hatt det like lett.

Unicef-ambassadør

Brown, som i en alder av 14 ble organisasjonen Unicefs yngste Goodwill-ambassadør noen sinne, er svært engasjert når det kommer til temaet mobbing, og har et ønske om å få en slutt på det for godt.

Nettopp derfor er det hun som pryder coveret av Glamour når de i mai-utgaven på nett potretterer aktivister. Intervjuet er gjort av Orlando Bloom (42), som også er Goodwill-ambassadør for Unicef.

15-åringen har selv erfaring med mobbing, og i intervjuet forteller hun åpenhjertig om at hun faktisk måtte bytte skole for noen år tilbake på bakgrunn av nettopp dette.

View this post on Instagram

hey u :)

A post shared by by mills ♡ (@milliebobbybrown) on

Måtte bytte skole

Dette skjedde da hun bodde i England, uten at hun utdyper når.

- Jeg ble mobbet på skolen i England. Så det er utrolig viktig for meg å snakke ut mot det, sier hun.

- Jeg måtte faktisk bytte skole på grunn av det, og det førte til mye angst og problemer som jeg fortsatt sliter med i dag, legger hun til.

RØD LØPER: Millie Bobby Brown får ofte skryt når hun dukker opp på den røde løperen - mye grunnet sin kule stil. Her dukket hun opp med Converse under SAG-Awards i 2018. Foto: NTB Scanpix
RØD LØPER: Millie Bobby Brown får ofte skryt når hun dukker opp på den røde løperen - mye grunnet sin kule stil. Her dukket hun opp med Converse under SAG-Awards i 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videre forteller «Stranger Things»-stjernen at hun er blitt mobbet både på nett og ansikt til ansikt, og hun beskriver opplevelsene som «ødeleggende».

- Det gjør genuint vondt å lese noe av det folk har skrevet, sier hun.

Første kyss på skjermen

Millie Bobby Brown ble født i Spania, men har britiske foreldre. Familien flyttet derfor tilbake til England da hun var fire år gammel.

Skuespillerkarrieren hennes startet tidlig, og allerede i 2013 var hun å se på skjermen, da i eventyrserien «Once Upon A Time». Hun har også vært å se i «Grey's Anatomy».

Høsten 2016 snakket Millie ut om kjendisstatusen i et intervju med magasinet Interview.

View this post on Instagram

airplane mode on my phone sometimes ⚫️⚪️

A post shared by by mills ♡ (@milliebobbybrown) on

Der røpet hun blant annet historien om sitt første kyss, som ble alt annet enn en privat affære. Under innspillingen av serien «Stranger Things», måtte hun nemlig kysse medskuespiller Finn Wolfhard (16).

- Jeg måtte kysse Finn, ja. Det er heldigvis bare skuespill, og det var noe jeg måtte gjøre. Jeg ville gjort alt for programmet, sa hun til magasinet den gang, og fortsatte:

- Jeg måtte klippe håret og jeg kysset Finn. Det var absolutt merkelig. Det var jo liksom mitt første kyss, så klart det var rart.

MÅTTE KYSSE: Finn Wolfhard, som spiller Mike, og Millie Bobby Brown, som spiller Eleven, hadde mye med hverandre å gjøre under innspillingen av «Stranger Things». Brown hadde sitt første kyss på settet, og det var med Finn. Foto: Ap
MÅTTE KYSSE: Finn Wolfhard, som spiller Mike, og Millie Bobby Brown, som spiller Eleven, hadde mye med hverandre å gjøre under innspillingen av «Stranger Things». Brown hadde sitt første kyss på settet, og det var med Finn. Foto: Ap Vis mer

Millionær

«Stranger Things» ble umiddelbart et fenomen da første sesong ble lansert. Millioner av seere slukte historiene fra den fiksjonelle byen «Hawkins», og seriens skuespillere ble nærmest stjerner over natten.

UNGE OG RIKE: «Stranger Things»-gjengen ble stjerner over natten i 2016. Fra venstre ser vi Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo og Finn Wolfhard. Foto: NTB scanpix
UNGE OG RIKE: «Stranger Things»-gjengen ble stjerner over natten i 2016. Fra venstre ser vi Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo og Finn Wolfhard. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ifølge The Hollywood Reporter viser populariteten seg også i skuespillernes lønnsjekker. Det skrev de i 2018, da serien ble bekreftet til en tredje sesong.

Utbetalingene er delt opp i tre kategorier, der den best betalte er A-kategorien. Der befinner Winona Ryder (47) og David Harbour (44) seg - de voksne hovedrollene.

Disse tjener rundt 2,7 millioner norske kroner per episode.

I B-kategorien, der guttegjengen i serien befinner seg, ligger lønnen på omtrent 1,9 millioner kroner.

Dersom TV-serien gjentar ni episoder, som i andre sesong, er lønnen for sesong tre på rundt 17 millioner for tenåringene.

SUKSESS: Millie Bobby Brown har imponert stort i rollen som Eleven. Foto: Netflix
SUKSESS: Millie Bobby Brown har imponert stort i rollen som Eleven. Foto: Netflix Vis mer

Hvilken kategori Millie Bobby Brown befinner seg i, er ikke kjent, men The Hollywood Reporter mener hun tjener minst like mye som guttene, om ikke enda mer. Nettstedet oppga i fjor at Brown muligens tjener like mye som Winona Ryder, som har mye mer fartstid i bransjen enn 15-åringen.

LES OGSÅ: - Vil bli samboere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer