SNAKKER OM MOBBINGEN: Morten Harket er blitt 52 år gammel, men er fortsatt sterkt preget av opplevelsene fra barndommen. Foto: Scanpix
SNAKKER OM MOBBINGEN: Morten Harket er blitt 52 år gammel, men er fortsatt sterkt preget av opplevelsene fra barndommen. Foto: Scanpix Vis mer

Ble mobbet og slått systematisk

Morten Harket kjemper med tårene i TV-intervju.

Publisert
SEOGHØR.NO: Lørdag sender TV 2 programmet «Morten Harket – mannen bak myten». A-ha-stjernen  Morten Harket (52) begynner å gråte når han snakker om den systematiske mobbingen og volden han ble utsatt for på barneskolen.

- Jeg opplevde den tida, de åra, som et helvete, sier Harket i programmet ifølge Dagbladet.

- Det var jo hele livet mitt – og det varte år etter år.

-  Det vanket juling da jeg forlot skolen. Det var ofte og rituelt, fortelleren Harket.

Marerittet startet ved sjuårsalderen, men han skjulte det for foreldrene. Men til tross for hendelsene på banreskolen ble Harket en av norges største popstjernen gjennom tidene med a-ha. Nå er han aktuell med soloalbumet «Out Of My Hands».

Harket giftet seg i 1989 med den svenske modellen Camilla Malmquist og fikk tre barn med henne. Paret ble skilt 1998. Har et barn med tidligere samboer Anne Mette Undlien, og et med kjæresten Inez Andersson, som også har et barn fra før.

«Morten Harket – mannen bak myten» sendes på TV 2 lørdag 21.40. Se Seoghør.nos store TV-guide her.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har utnyttet min kunstneriske frihet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer