NED 6 KG: - Jeg vokste opp med å bli mobbet på skolen for å være et stankelbein. Jeg har alltid vært tynn som en strek. Endelig har jeg fått litt muskler på kroppen, og da snakker alle om at vi som er med på "Skal vi danse" raser ned i vekt, sier  Foto: SCANPIX
NED 6 KG: - Jeg vokste opp med å bli mobbet på skolen for å være et stankelbein. Jeg har alltid vært tynn som en strek. Endelig har jeg fått litt muskler på kroppen, og da snakker alle om at vi som er med på "Skal vi danse" raser ned i vekt, sier Foto: SCANPIXVis mer

Ble mobbet fordi han var for tynn

Nå gjør "Skal vi danse"-deltageren alt for ikke å miste flere kilo.

Se videointervjuet med Jan Thomas nederst i saken!

NYDALEN (SEHER.NO): Ellen Arnstad (43) var kvinnen som måtte si takk for seg i lørdagens "Skal vi danse" på TV 2. Én som fortsatt er med og kjemper om å vinne hele konkurransen, er kjendisstylisten Jan Thomas (42), som ikke vil bli tynnere enn hva han er nå.

- Jeg vokste opp med å bli mobbet på skolen for å være et stankelbein. Jeg har alltid vært tynn som en strek. Endelig har jeg fått litt muskler på kroppen, og da snakker alle om at vi som er med på "Skal vi danse" raser ned i vekt. Jeg var nesten 99 kilo når jeg ble med på dette, men nå er jeg nede på 93. Det bør ikke bli så veldig mye mindre enn det, sier Jan Thomas til seher.no.

Den norske kjendisstylisten trener mellom tre til fem timer hver dag sammen med sin dansepartner, Gyda Bloch Thorsen. Men 42-åringen gir seg ikke der. I tillegg trener han én time på helsestudio mellom fem og seks dager i uka. 

Det tilsvarer mellom 25 og 40 treningstimer hver uke.

- Og så skal jeg jobbe, og så skriver jeg bøker - og så skal jeg være ektemann. Du kan tenke deg selv, det går litt fort i svingene. Så da raser kiloene av, smiler han.

- Føler du at du klarer å bevare muskelmassen?

- Ja. Jeg tror kanskje at det er lurere å være litt mindre, og "tightere", i muskulaturen - enn å være for stor, mener "Skal vi danse"-deltageren, som samtidig tror han vet svaret på hvordan han klarer å opprettholde det knallharde livet.

- Jeg tror at jeg, gjennom 20 år med en sunn livsstil og 20 år med mye trening, har om ikke annet lagt grunnlaget for å klare et tempo som dette, sier han til Seher.no.

Søndag skrev Seher.no at det midt i lørdagens danseshow rev det til i Jan Thomas' lårparti, og at buksa hans spjæret.

- Jeg var livredd for at det var litt nærmere kronjuvelene, for å si det sånn. Heldigvis var det lenger nede, og der åpnet hele herligheten seg. Men det ble sydd i pausen, så nå er alt bra, sa han da.

"Skal vi danse" ser du på TV 2 lørdager klokka 19.30.

LES OGSÅ: Margrete: - Dårlig gjort av dommerne

Se videointervjuet med Jan Thomas her:[obj:media:8098]