Ble mobbet for vekta

- Det gjorde veldig vondt, sier den OL-klare roeren.

VAR OVERVEKTIG: Nils Jakob Hoff avslører at han opplevde flere vonde år som mobbeoffer før han valgte å satse på musikken.  Foto: NTB scanpix
VAR OVERVEKTIG: Nils Jakob Hoff avslører at han opplevde flere vonde år som mobbeoffer før han valgte å satse på musikken. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Verdensmester i roing fra 2013, Nils Jakob Hoff (31), er klar for å representere Norge under sommer-OL i Rio de Janeiro denne måneden.

Selv om den talentfulle 31-åringen gjør stor suksess, har det ikke alltid vært slik. I et intervju med Dagbladet forteller gullgutten om en tid i livet som ikke var like rosenrød. 

Hoff var nemlig overvektig og veide på sitt meste 110 kilo. Dette førte til at bergenseren hadde en svært tøff tid som mobbeoffer.

- Det gjorde veldig vondt. Da jeg ble mobbet på grunn av vekta, bestemte jeg meg for å begynne med idrett. Jeg prøvde mange ulike idretter, men det var lite som passet for meg. Så fant jeg roinga. Det restartet livet mitt. Det var det jeg trengte og hjalp meg veldig, sier han til avisen. 

Saken fortsetter nedenfor.

Møttes på flytur

I dag er ikke Hoff bare en av landets beste idrettsutøvere, men i november 2014 ble det kjent at han hadde en grunn til å smile på det private planet også, da det ble kjent at han er kjæresten til skistjernen Therese Johaug (28).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer