TUNGE TIDER: Hilde Skovdahl Jørstad ble mobbet for overvekten. Nå vil hun ned 15-20 kilo. Foto: Anders Myhren / Seher.no
TUNGE TIDER: Hilde Skovdahl Jørstad ble mobbet for overvekten. Nå vil hun ned 15-20 kilo. Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

Ble mobbet for overvekten

Charter-Hilde gikk opp 20 kilo etter skilsmissen...

SEHER.NO: Hilde Skovdahl Jørstad (40), kjent fra "Charterfeber" på TV3 gikk opp 20 kilo etter skilsmissen for 14 år igjen. De stygge kommentarene om kroppen har blitt mange. Nå forteller hun til Her og Nå at hun ønsker å slanke bort 15-20 kilo.

- Jeg er blitt 40 og fremdeles ikke blitt tynn etter alle slankekurene. Derfor har jeg altså nå kommet til et punkt der jeg vil gå ned 15-20 kilo for å beholde helsa, sier hun til bladet.

For Charter-Hilde er det en person som virkelig får henne til å tenke på helsa. Det er 40-åringens kjæreste, Robin Rodahl (21).

- Han godtar meg som den jeg er, og det har positiv innvirkning på meg. Jeg løfter hodet og får mer lyst til å bli mer bevisst på å være i god form. For når Robin sier "Hilde, du må huske på helsa, vi to skal jo være sammen for alltid", da smelter jeg, sier Hilde til Her og Nå.

Tidligere har Jørstad fortalt til magasinet at hun gjentatte ganger i ungdomstiden ble kalt "tjukka" og "blubba". Det var tungt, men hun lot seg ikke knekke.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ble kalt "tjukka" og "blubba"